Skocz do zawartości

Rzeczka - odcinek 1402 - autobanh

Rysiek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ciąg dalszy telenoweli.
Teraz to się zdziwicie. No chyba że macie temat opanowany.
Więc naprzeciwko sztolni w Rzeczce w lesie w masywie Wlk.Sowy nad nową drogą biegnie AUTOSTRADA.
Tylko błagam nie mówcie, że jej nie widzieliście, bo to nie jest na moje palpitacje serca.
Ric
Napisano
Bocian , czy mógłbys uzyc swojego autorytetu i cos zrobic z bajkami na forum?
Albo niech gość o ksywie Rysiek opublikuje te zdjęcia, albo niech sobie daruje opowiadanie basni, bo kiepsko mu idzie.

Napisano
Tolerancyjny jestem do bólu ale po rewelacjach poprzednich i obecnych jestem za interwencją Bociana w te ulęgałki !!!
Qaz
Napisano
a czy Ty Akagi wiesz co to są prawa autorskie ?
Może Rysiu nie może ich rozpowszechniać publicznie ?
W końcu zdjęcia lotnicze to nie to samo co Twoje zdjęcia z I komunii św.
M
Napisano
Panowie dlaczego się tak naprężacie ?
Czyż to co piszę nie jest fascynujące ?
Zdradzam Wam pewne ciekawe fakty a Wy co ?
No i dlaczego tak robicie ?
Dlaczego nie odpowiadacie merytorycznie ?
Wierzę w mądrość i roztropność gościa zwanego Bocianem.
Skoro nie interweniuje to może ma wątpliwości.
Jestem od niedawna na forum ale zauważyłem, że ten Bocian to jakaś Alfa i Omega.
Napisano
QAZ chce mnie obrazić. Ja mam oryginalną niemiecką mapę z zaznaczoną drogą o nazwie autobahn".
Jeśli QAZ nie odwoła swojego postu to już więcej się nie odezwę. I wtedy będziecie mogli pisać i czytać o Włodarzu, że go zamknęli, że nie ma klimatu, utyskiwać itd. itp.
Ric
Napisano
Przedstaw swoje rewelacje, jestem ich bardzo ciekaw !!! Bardzo mocne z mojej strony wątpliwości, podkreślam bardzo mocne bierzesz za obrazę !!! Szkoda bo założyłem, że teraz przedstawisz dowody a tu rozczarowanie bo się obraziłeś. Pewnie na złość mamie sobie odmrozisz uszy ?
Qaz
Napisano
Przecież dwa dowody już przedstawił w Rzeczkach" obok.
Spróbuj je obalić Qaz. Rysiu ma racje a Wy nie przedstawiacie żadnych kontrargumentów. Tak sie nie godzi.
M
Napisano
?????????????????????????? Dowody ?
Napisano
I jakoś nikt nie wskazał podobnego miejsca gdzie w małej dolince płynie rzeka a po jej brzegach biegnie asfaltowa droga.
Ja np. szedłem drogą zwaną dumnie autobahn". Czyli jest nawet trzecia droga. I istnieje do dzisiaj. Może Rysiek jest po prostu Profi".
M
Napisano
A już stwierdzenie ...że ten Bocian to jakaś Alfa i Omega..." rozkłada mnie totalnie.
Rysio to stały bywalec forum wbrew pozorom.
Napisano
I to się nazywa schizofrenia „Riese”

Qaz
Napisano
Zaczynają się chore teksty ... trzeba kończyć ten wątek !!!
Qaz
Napisano
przepraszam ze sie wtrace mam kilka pytan:
1 skad dokad biegnie ta autostrada?
2 czy przecina szlak PTTK na Wielka sowe?
to sa moje pytannia i oczekuje na szybka odpowiec
Pozdr.M.J.
Napisano
Zaraz jakiś profan" napisze,że Rysiek Mathew i Jagoda to ta sama osoba.

Dzięki Jagoda za pytanie. Podtrzymałeś mnie tym na duchu. Sorki, że tak póżno odpowiadam : autobanh" zaczyna się na Przełęczy Walimskiej i biegnie w kierunku płd-wsch. mniej więcej wzdłuż poziomicy.
Przecina szlak PTTK na Wlk. Sowę. Kończy się na wysokości domu wczasowego Krokus. W okolicy jest ciekawy znak waloński" . Widziałeś go, a może potrafisz zinterpretować ? Jeśli chcesz postaram się udostępnić Ci mapę i zdjęcia lotnicze.

Pazdrawliaju Ric

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie