smadnymnich Napisano 18 Listopad 2005 Autor Napisano 18 Listopad 2005 witam jednak byl dobry dzien...ciekaw jestem co to za guzik i z jakiego okresu?
woyta Napisano 19 Listopad 2005 Napisano 19 Listopad 2005 Guzik XIX wieczny, wrzuć w google napis z tyłu guzika: Munch??? Warszawa.pzdr woyta
woyta Napisano 19 Listopad 2005 Napisano 19 Listopad 2005 Klejnotni: Klejnotni : Bartoszewki, Białobrzeski, Boniecki, Braciejowski, Brzeski, Brzostowski, Bukowski, Bystrzycki, Charlęski, Chmielecki, Chomętowski, Chrościejowski, Fredro, Gasparski, Gozimirski, Guliński, Iżycki, Kargowski, Klonowski, Krakowiecki, Kulwiński, Kunicki, Lissowski, Moraniecki, Niedabylski, Osmolski, Pokrzywnicki, Portruski, Radawiecki, Romanowski, Rutkowski, Rybczewski, Sienicki, Skoczewski, Skorowski, Socha, Solikowski, Strzebiecki, Strzeszkowski, Szerzeński, Tomaszowski, Uszdowski, Wilga, Waśniewski, Zółkiewskipzdr woyta
smadnymnich Napisano 18 Listopad 2005 Autor Napisano 18 Listopad 2005 witam jednak byl dobry dzien...ciekaw jestem co to za guzik i z jakiego okresu?
Pytanie
smadnymnich
witam
jednak byl dobry dzien...
ciekaw jestem co to za guzik i z jakiego okresu?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.