Gewer Napisano 18 Listopad 2005 Autor Napisano 18 Listopad 2005 Witam wczoraj trafiłem na taką blaszke i chciałbym sie dowiedzieć co to moze być jakaś marka czy moze fragment nieśmiertelnika.Za pomoc w identyfikacji bede wdzięczny.pozdr. Gewer
Raned Napisano 22 Listopad 2005 Napisano 22 Listopad 2005 Szczerze mówiąc nie wiem co mogło być w tym okresie pancernego, może pociąg, może pancerne płyty okopowe???
Raned Napisano 21 Listopad 2005 Napisano 21 Listopad 2005 Przykład jednego z pierwszych nieśm. niemieckich drugiej połowy XIX w., Kompania Pancerna.
Gewer Napisano 23 Listopad 2005 Autor Napisano 23 Listopad 2005 Zgodze się z kolegą pancernego nic raczej nie było takie wieć Pz musi oznaczać cos innego, a moze ktoś ma fotki lub zna linki do stron z nieśmiertelnikami XI wieku ??pozdr. Gewer
Boruta Napisano 21 Listopad 2005 Napisano 21 Listopad 2005 Przypomina nieśmiertelnik z tresci, może jakiś zastępczy.Pozdrawiam
Gewer Napisano 18 Listopad 2005 Autor Napisano 18 Listopad 2005 Witam wczoraj trafiłem na taką blaszke i chciałbym sie dowiedzieć co to moze być jakaś marka czy moze fragment nieśmiertelnika.Za pomoc w identyfikacji bede wdzięczny.pozdr. Gewer
Pytanie
Gewer
Witam wczoraj trafiłem na taką blaszke i chciałbym sie dowiedzieć co to moze być jakaś marka czy moze fragment nieśmiertelnika.
Za pomoc w identyfikacji bede wdzięczny.
pozdr. Gewer
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.