sherman Napisano 18 Listopad 2005 Autor Share Napisano 18 Listopad 2005 Witam! Mam zamiar utoczyc sobie panzerfausta 60 ale mam problem, nie posiadam dokładnych wymiarów. Jeśli by ktoś takie posiadał to był bym wdzięczny za ich podanie :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 Kup sobie lepiej orginalną gruchę". Chodza czasem np. na allegro i nie sa raczej drogie. A stany sa różne. Nawet dobre widziałem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 kolego poczekaj jeszcze 4 dni a podam ci klajna i normalnego co do milimetra a jak chcesz to mam i klajna i normalnego całkiem nedrogo jak co to na mejla wervolf@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcink Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 Wymiary panzerfausta 60 są takie : Długość 80 cm, Ciężar 6,1 kg.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 Proszę tu nie zamieszczać ogłoszeń! Od tego jest odpowiedni dział: http://www.odkrywca-online.pl/index1.php?action=gielda&dzial=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.