Lokomotywa Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 zmarł człowiek - odtwórca wielu ciekawych ról w filmach wojennych i nie tylko - smutno mi jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Przez 40 lat Marek Perepeczko zagrał tylko w dwóch filmach wojennych: Potem nastąpi cisza" [1965] i Kolumbowie" [1970]. Aktorem był świetnym, i jak to często bywa - niedocenianym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slate Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 smutno ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anielskooki Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Pamiętacie-Piwko w Wilczych echach"?Miałem okazje poznać osobiście tego człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUSZYNA Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Potrafił śmiać się z samego siebie....to rzadka umiejętność.Macie racje ,smutno.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 ... Piwko :) Jeszcze nie dawno oglądałem Wilcze echa". Towarzystwo było zdziwione, gdy powiedziałem, że Bruno O'Ya nie żyje od trzech lat. A dzisiaj kolejna smutna wiadomość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperW. Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Świetny aktor, bardzo szkoda ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grek Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Jakoś tak zapomniano o serialu Gniewko, syn rybaka" z czasów krzyżackich. Bo to była ylko" produkcja dla dzieci (konkretnie dla Ekranu z Bratkiem). Smutek i żal :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J23 Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Bardzo fajny aktor i człowiek nigdy sława go nie ozpierała".Szkoda !!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 Nie zapominajmy o roli młodego Nowowiejskiego w Panu Wołodyjowskim" i w telewizyjnej Pieśni o małym rycerzu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 oczywiście chciałem napisać Przygody pana Michała" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.