bocian1 Napisano 17 Listopad 2005 Autor Napisano 17 Listopad 2005 Niebędzie mnie 12 m-cy,będe łatać budrzet domowy w Holandi.Jako bywalec Tego Szanownego Forum rzyczę wszystkich trafnych i obfitych dołków(później zasypanych).Wesołych Świąt,szcz.Nowego Roku.I tak wogóle jest fajnie że można na tym forum dowiedziec sie tylu ciekawych i nieznanych faktów z naszej historii,przy identyfikacjiu przedmioty niby(dla czasami laika jak ja) bez znaczenia okazuja sie częścią tej historii.Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich Kolegów wzbogacających swą wiedzą to forum,a także dla wszystkich szukajacych ( może niezawsze wiedzacych co znaleźli)ale zawsze Poszukiwaczy.Jeszcze raz pozdrawiam.Andrzej.
Slate Napisano 17 Listopad 2005 Napisano 17 Listopad 2005 Zycze powodzenia w Niderlandach. Do przeczytania. Slawek
suchy ss Napisano 17 Listopad 2005 Napisano 17 Listopad 2005 powodzenia i milej i lekkej pracy zycze:):):)obys duzo zarobil:D:D:Dpozdro:)
marecki. Napisano 17 Listopad 2005 Napisano 17 Listopad 2005 i ja Ci zycze spelnienia marzen :):):) ale watek zabieram na Towarzyskie pozdrawiam !!!!!!!!
miro5671 Napisano 17 Listopad 2005 Napisano 17 Listopad 2005 Bocian1.Samych sukcesów....Za rok będziemy wszyscy bardziej zarobieni hehehe pozdr.Miro.
revolt Napisano 19 Listopad 2005 Napisano 19 Listopad 2005 mimo tego że do wszystkiego się czepiasz będzie mi ciebie brakowało:( zajrzyj do nas na forum czasem i powiedz jak tam jest:)
marcink Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 Powodzenia w Holandi i abyś dużo kasy przywiózł do Polski !!! :-)
DjOLO Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 W Holandi też są chyba kafejki internetowe ;) Może czasem zajżysz na forum.Życze udanego wyjazdu.
waldi550 Napisano 21 Listopad 2005 Napisano 21 Listopad 2005 Jak byś chciał do kompa to wal do biblioteki tam za darmoche tylko najpierw w hasłach pousówaj polskie znaki i zmiękczenia bo nie otworzysz swoich stron. Moja rada bo ja się tak załatwiłem w Szwecji.Waldek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.