Skocz do zawartości

Radom moze by sie razem spotkal

tosh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 257
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
I ja pewnie miałbym przyjemność poznać dzisiaj kolejnego, gdyby miał włączony telefon; chyba że brakło zasięgu albo mam nieaktualny numer - z końcówką ...2-585. Na spotkanie w gronie większym niż 3 osoby nie liczę, to chyba nierealne.
Do Bzury rekonstrukcji w Iłży jeszcze daleko, nie ta skala, ale tamci też od czegoś zaczynali :) Ciekawe, jakie będzie zdanie fachowców ;)
pzdr, Art

Witam
ArtVee: jak ostanio bylismy na schronach, miejsce byloby nawet niezle w okolicy obserwacyjnego i z tego co wiem zgodne z prawda historyczna o przelamaniu. Germancy w tym schronie stawiali czynny opor jakies 2 dni (co potwierdzaja relacje mieszkancow). W regionie jest pare miejsc efektownych walk, daleko nie szukajac, swietna isncenizacja bylaby w Studziankach na polanie (cegielnia, folwark...masa wolnego miejsca) , w koncu jedna z wiekszych bitew na ziemiach polskich...pomarzyc dobra rzecz
Pozdrawiam
Ps. Jako ze nasz watek wydluzyl sie niemilosiernie, proponuje wszystkie nowe dyskusje przeniesc do watku Radom moze by sie raem spotkal vol. II" ktory zaraz otwieram...nazwy juz nie bede zmienial, chyba ze ktos zalozy nowy...
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie