huk 100 Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 tosh-gratuluje :):):) !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 a spotkania jak nie było tak nie ma bubub heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 z obcymi sie szybciej dogaduje -jak pisałem ---do d..... z takim Radomiem !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Przesadzasz huku ja większość tych lubi spotkałem, więc dla chcącego nic trudnego a nawet w Radomiu nie mieszkam:)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Ludzi pomyłka pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 I ja pewnie miałbym przyjemność poznać dzisiaj kolejnego, gdyby miał włączony telefon; chyba że brakło zasięgu albo mam nieaktualny numer - z końcówką ...2-585. Na spotkanie w gronie większym niż 3 osoby nie liczę, to chyba nierealne.Do Bzury rekonstrukcji w Iłży jeszcze daleko, nie ta skala, ale tamci też od czegoś zaczynali :) Ciekawe, jakie będzie zdanie fachowców ;)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 17 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2008 WitamArtVee: jak ostanio bylismy na schronach, miejsce byloby nawet niezle w okolicy obserwacyjnego i z tego co wiem zgodne z prawda historyczna o przelamaniu. Germancy w tym schronie stawiali czynny opor jakies 2 dni (co potwierdzaja relacje mieszkancow). W regionie jest pare miejsc efektownych walk, daleko nie szukajac, swietna isncenizacja bylaby w Studziankach na polanie (cegielnia, folwark...masa wolnego miejsca) , w koncu jedna z wiekszych bitew na ziemiach polskich...pomarzyc dobra rzeczPozdrawiamPs. Jako ze nasz watek wydluzyl sie niemilosiernie, proponuje wszystkie nowe dyskusje przeniesc do watku Radom moze by sie raem spotkal vol. II" ktory zaraz otwieram...nazwy juz nie bede zmienial, chyba ze ktos zalozy nowy...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.