Boruta Napisano 14 Listopad 2005 Autor Share Napisano 14 Listopad 2005 Bardzo fajny film był, zwłaszcza ta walka w scenie ataku na umocnione pozycje Japopńczyków. Teren jako żywo przypominał Bzurę - prawie płaskie pole, ale to co pokazali, to na Bzurze długo nie będzie ze względu na duże niebezpieczeństwo dla uczestników. Zresztą, kto by chciał poświęcić mundur i biec paląc się ;-). Główny bohater też był dziwny, bo zawsze trafiał i kosił jak zboże. No i fajne te kolty, co VIS-y przypominały i te serie z Browninga też miodzio.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zero66 Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 fantastyczny był wprost, a szczególnie te strzały z bazooki , które wysadzały pół pola, i te serie z PM-ów które dosięgały celu jak ze snajperki,i ta niesamowita walka nożem (po co im były karabiny?), japońców by zabrakło gdyby tak było.....kolejna szmira w ładnej oprawie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 zero66 - zapomniales powiedziec o Thompsonach z magazynkami na 200 nabojow :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kikifas Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Popłuczyny po szeregowcu Rayanie. Cały pic polegał na efektywnosci wystrzałów, masowych scen i kupie nieboszczyków. Można by rzec , że resć poszła z dymem".Utopiono morze kasy w to pseudowidowisko a efekt był mizerny. Amatorka gra aktorów przepełniła kielich goryczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 A ja policzyłem ile razy Joe strzelał ze swojego Colta gdy razem z Jahzee udawali Japońca i jeńca. Strzelił 8 razy a z tego co wiem Colt ma 7 naboi w magazynku. Chyba, że miał coś innego, np. Browninga HP, ale ile kul ten ma to już nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 cały ten obraz kosztował 115 mln $. Jejku, żebym ja miał choć 0,0001 tej sumy na organizacje Bzury to impreza byłaby super........a tak, znowu w Holywood wyrzucili kupe szmalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 beznadziejny film:( kosmitów nie było:) ciekawe jak będzie wygladał film o 11 września....na taki chyba pójdzie kwadrylion dolarów..i powstanie kolejny bełkot:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wędrowiec39 Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Tiaa, od Johna Woo, mistrza kina kopanego trudno sie spodziewać finezji w stylu, dajmy na to, Stevena Spielberga. Litry (sztucznej, mam nadzieję :-)) krwi, setki trupów i inne fiku miku na patyku położyły - moim zdaniem - ciekawy i mało znany wątek szyfrantów Navajo w Drugiej Wojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.