Boruta Napisano 14 Listopad 2005 Autor Napisano 14 Listopad 2005 Bardzo fajny film był, zwłaszcza ta walka w scenie ataku na umocnione pozycje Japopńczyków. Teren jako żywo przypominał Bzurę - prawie płaskie pole, ale to co pokazali, to na Bzurze długo nie będzie ze względu na duże niebezpieczeństwo dla uczestników. Zresztą, kto by chciał poświęcić mundur i biec paląc się ;-). Główny bohater też był dziwny, bo zawsze trafiał i kosił jak zboże. No i fajne te kolty, co VIS-y przypominały i te serie z Browninga też miodzio.Pozdrawiam
zero66 Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 fantastyczny był wprost, a szczególnie te strzały z bazooki , które wysadzały pół pola, i te serie z PM-ów które dosięgały celu jak ze snajperki,i ta niesamowita walka nożem (po co im były karabiny?), japońców by zabrakło gdyby tak było.....kolejna szmira w ładnej oprawie.....
dect Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 zero66 - zapomniales powiedziec o Thompsonach z magazynkami na 200 nabojow :P
kikifas Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 Popłuczyny po szeregowcu Rayanie. Cały pic polegał na efektywnosci wystrzałów, masowych scen i kupie nieboszczyków. Można by rzec , że resć poszła z dymem".Utopiono morze kasy w to pseudowidowisko a efekt był mizerny. Amatorka gra aktorów przepełniła kielich goryczy.
kiler p Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 A ja policzyłem ile razy Joe strzelał ze swojego Colta gdy razem z Jahzee udawali Japońca i jeńca. Strzelił 8 razy a z tego co wiem Colt ma 7 naboi w magazynku. Chyba, że miał coś innego, np. Browninga HP, ale ile kul ten ma to już nie wiem.
akagi Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 cały ten obraz kosztował 115 mln $. Jejku, żebym ja miał choć 0,0001 tej sumy na organizacje Bzury to impreza byłaby super........a tak, znowu w Holywood wyrzucili kupe szmalu.
revolt Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 beznadziejny film:( kosmitów nie było:) ciekawe jak będzie wygladał film o 11 września....na taki chyba pójdzie kwadrylion dolarów..i powstanie kolejny bełkot:)
wędrowiec39 Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 Tiaa, od Johna Woo, mistrza kina kopanego trudno sie spodziewać finezji w stylu, dajmy na to, Stevena Spielberga. Litry (sztucznej, mam nadzieję :-)) krwi, setki trupów i inne fiku miku na patyku położyły - moim zdaniem - ciekawy i mało znany wątek szyfrantów Navajo w Drugiej Wojnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.