Skocz do zawartości

poszukiwacze warszawa mazowieckie

Gość mm

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
marcin- odpowiedz na wiadomosć na poczcie głosowej- to jedno. Drugie to co z tym bagnem (19 sierpnia). trzecie- co z tymi Wegrami kolo mnie? Pozdrówki!
Napisano
Magach
bagno jest aktuel .. tyle, ze najpier naciskam ja na zrobieni powaznego podejcia i poważne przygotowanie, żeby nei było kaszany. To kawał bagna .. a dokładniej zabagniony staw. Kawał stawu i nie może byc lipy bo innaczej nie będę mógł pojechac więcej do mojej babki bo mnie nie wpuszczą do wsi :)

Patron na Krecie. a jutro w Szparce :))
Pozdrawiam
SZUKAM
Napisano
wtam.
........po małej nieobecności wruciłem.
jezeli ktoś mnie szukał przepraszam ,ale nie miałem dostępu do neta.
.............to samo pytanie co piotr czy jutro aktualne?
pozdrawiam mm.
Napisano

Witam !
wprawdzie sam nie kopię", ale interesuję się tym tematem i chętnie wpadnę na spotkanie jeśli można. Czasem w pracy zdarza nam się, że musimy wyciągać różne rzeczy spod ziemi - niestety nie są to fanty militarne :((
Pozdrawiam

Jarek H.

Napisano
Mam zamiar pojawić się dzisiaj. Dajcie jakiś znak,jak zobaczycie takiego dużego faceta w okularkach, który będzie znacząco rozglądał się po lokalu. No, chyba że poznam Was po saperkach w cholewach butów...
Pozdrawiam, miłego dnia!
Daniel R.
Napisano
No i byłem wczoraj w Szparce, ale niestety albo Was nie było, albo nie udało mi się Was rozpoznać. Kręciłem się kilka razy po lokalu, ale nikt nie dał po sobie poznać, jakoby był eksploratorem relaksującym się przy piwku i deliberującym nad absorbującymi zagadnieniami zawartości dołków powykopkowych". Trudno, za tydzień znowu przyjdę, może będę miał więcej szczęścia, albo proszę o kontakt kogoś, kto jeździ w weekendy na poszukiwania z wykrywaczem (chętnie bym się przyłączył, mam czym szukać i czym kopać:-)
Moja emalia: daniel.rudny@hoga.pl
Pozdrawiam!
Daniel
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam

Do Szparki dalej dotrzeć nie mogę :((((
całyczas organizujemy sobotnia zadymę..........

Ale zapraszam wszystkich Szparkowców" nad Bzurę w sobote po południu........
bedzie można zobaczyć trochę wykopków ( np: Rosi) trochę odzysków ( strzelajacego Boforsa) i trochę replik ( strzelającą pancerkę Hartmanna)

pozdrawiam

a.
Napisano
Do Akagi'ego
Witam!
Gdzie można dowiedzieć sie czegoś konkretnego na temat sobotniej imprezy nad Bzurą?
Pozdrawiam:) SZZ

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie