Skocz do zawartości

poszukiwacze warszawa mazowieckie

Gość mm

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
witam.
oczywiście co środa o 19.00
zapraszam.
i pozdrawiam.
Napisano
witam.
..........jutro środa wszyscy chetni o 19.00
spotkanie w szparce.
do zobaczyska.
Napisano
witam.
niestety nie dotarłem............
są jakieś plany co do soboty,niedzieli.
pozdrawiam
Napisano
Hej.Jestem spod wawy i z chęcią wpadne.Kiedy następne spotkanie i o której ew.Pozdro
Napisano
Jakos inaczej moze informujecie o pomyslach spotkania. Bo jak widze post 85 to mysle ze tam nic nowego nie ma. A z przyjemnoscia bym sie z Wami spotkal. Kiedy kolejne spotkanie i jak bylo ostatnio?? Zmiesciliscie sie w lokalu?

pozdr
robert_kudelski
Napisano
witam.
niestety nie było mnie,jak ustaliliscie wyjazd
prosze o kontakt.
pozdrawiam mm.
Napisano
Witam

Niestety do Warszawy jest mi mocno nie po drodze, zwłaszcza, że mój środek transportu to zwykły maluszek.

Szukam chętnych do pokopania szczegóły tu:
http://www.odkrywca-online.pl/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&id_forum=0&ktory=28338#28338
i/lub tu:
http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/phpBB/viewtopic.php?topic=2245&forum=1&12

Pozdrawiam
Don
Napisano
Oczywiscie sie pojawiłem i szukałem na poczatku była szpulka potem szpilka a potem szparka na pieterku nikogo nie widziałem wiec moja prosba jakis znak szczegolny czego szukać bo tam tłumy i tłumy jak by co to prosze o kontakt na mejla
Pozdrawiam
Napisano
witam.
......chłopaki dobze się ukryli ha ha
.....ja dotre dopiero w przeszłym tygodniu.
pozdrawia wszystkich obecnych i nieobecnych.
mm
Napisano
Może w końcu uda mi się dotrzeć,tylko chłopaki bez kamuflarzu,dajcie możliwość sie odnależć,może jakiś tajemniczy znak ?? np.stukamy w stolik w określonej częstotliwości a wy wtedy dajecie inny tajemny szyfr :) co wy nato ? w ostateczności wszyscy możecie założyć np. różowe sfeterki ??? (to na deszcz a jak będzie ciepło to może takie fajne szpanerskie bezrękawniczki :))czekam na inne propozycje i pozdrawiam .
Napisano
witam.
na antresoli jak zawsze,
ostatni numer odkrywcy jako znak rozpoznawczy.
pozdrawiam mm
Napisano
Siemka,
Czy na spotkania w szparce jest w stę wolny??? Czy mogą się pojawić grubi, łysi i starzy ludzie???

Pozdrawiam PSJ
Napisano
Witam,
ja osobiście jakoże robię się coraz grubszy i coraz bardziej łysy to twierdzę że to tylko dodaje uroku :-))))

Wstęp jest absolutnie wolny i zapraszamy wszystkich ...
Ja będę .....
I nie zapomnę zabrać mam nadzieję ostatniego Odkrywcę jako znak rozpoznawczy.
Na wszelki wypadek jeśli wybiera się jakiś stały bywalec szparki jutro to poproszę o zabranie odkrywcy .... tak na wszelki wypadek jako że zdaje się pojawi się kilka nowych osób

PZDR - PATRON
Napisano
witaj.
..........a jak ze wzrokiem?
pozdrawiam mm.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie