banditen-partizanen Napisano 6 Listopad 2005 Autor Napisano 6 Listopad 2005 Witam. Prosiłbym o identyfikację tego oto przedmiotu. Jest wykonany z aluminium lub cynku bo jest bardzo lekkie. Znalezione niedaleko lotniska ale tym bym sie nie sugerował gdyż było bardzo duzo fantów nie związanych z lotnictwem.
banditen-partizanen Napisano 6 Listopad 2005 Autor Napisano 6 Listopad 2005 Witam. Prosiłbym o identyfikację tego oto przedmiotu. Jest wykonany z aluminium lub cynku bo jest bardzo lekkie. Znalezione niedaleko lotniska ale tym bym sie nie sugerował gdyż było bardzo duzo fantów nie związanych z lotnictwem.
werning Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 Aluminium i cynk raczej odpada bo te metale nie rdzewieją zresztą przyłóz magnes to się wyjaśni co do pochodzenia niestety nic mi się nie kojarzy :) pozdrawiam.
PATRON Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 mueheheheheheheeeeeee....granat ..:-)))Jak dla mnie to to jest kawałek tłumika od motoru jeśli w tej urwanej gruszce jest siatka lub blacha z otworkami to mam rację ...PZDR PATRON
jacenty2004 Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 może to wersja gazowa i zabija skumulowanymi spalinami :)
vonadamski Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 Witam!!!Sadze kolega pomylil tamto cos z tym spadochronikiem. Z powazniem vonadamski
Pytanie
banditen-partizanen
Witam. Prosiłbym o identyfikację tego oto przedmiotu. Jest wykonany z aluminium lub cynku bo jest bardzo lekkie. Znalezione niedaleko lotniska ale tym bym sie nie sugerował gdyż było bardzo duzo fantów nie związanych z lotnictwem.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.