finucha Napisano 2 Listopad 2005 Autor Napisano 2 Listopad 2005 witam! ta częśc słuzy za klape ochraniajaca do studni,ponoc wycieta z rozbitego czolgu na polu od jakiego to tanka?soviet niemiec?
szperacz Napisano 2 Listopad 2005 Napisano 2 Listopad 2005 cześć Myślę że jest to kawałek tzw .wanny" czołgu , właz widoczny jest włazem ewakuacyjnym" .Czy może robiliście jakieś pomiary :grubości blachy , szerokość , wysokość włazu itp.pozdrawiam szperacz
Grendel Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 Rysunek wlazu ewakuacyjnego T-34/85 z rumunskiej instrukcji.W/g mnie - bardziej niz podobny, choc plyta podlogowa byla chyba inna.Niestety nie mam zdjec.PozdrowieniaGrendel
michalczewski Napisano 2 Listopad 2005 Napisano 2 Listopad 2005 Wlaz byl od strony strzelca-radiotelegrafisty.
finucha Napisano 2 Listopad 2005 Autor Napisano 2 Listopad 2005 witam! ta częśc słuzy za klape ochraniajaca do studni,ponoc wycieta z rozbitego czolgu na polu od jakiego to tanka?soviet niemiec?
finucha Napisano 3 Listopad 2005 Autor Napisano 3 Listopad 2005 dzieki za wiesci pomiarów nie robilismy ale grube to to nie jestmoze pancerz gruby na półtora palca.czyli to jest właz?t 34?
Pytanie
finucha
witam!
ta częśc słuzy za klape ochraniajaca do studni,ponoc wycieta z rozbitego czolgu na polu od jakiego to tanka?soviet niemiec?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.