Tominew Napisano 29 Październik 2005 Autor Share Napisano 29 Październik 2005 Witam wszytkich!!! To ostatnie znaleziska Kocura, były zawinięte w jakiś materiał, oczywiście pochwy sie rozleciały. Ale i tak prezentują sie nieżle. Prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 29 Październik 2005 Autor Share Napisano 29 Październik 2005 fot 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 29 Październik 2005 Autor Share Napisano 29 Październik 2005 fot 3 Co to za model szabli? Na głowni ma orła. proszę o pomoc!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 29 Październik 2005 Autor Share Napisano 29 Październik 2005 fot 4 No i naładniejsza szabelka, z bakielitem. Co to za model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 29 Październik 2005 Autor Share Napisano 29 Październik 2005 A to właśnie ten orzełek na jednej z tych szbelek, co to za model i z którego roku? Polska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Fot nr3 to szabla Polska w.z 1918r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 29 Październik 2005 Autor Share Napisano 29 Październik 2005 Już znalazłem !!! Jest to Polska szabla szeregowego kawaleii wz. 1917 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 29 Październik 2005 Autor Share Napisano 29 Październik 2005 fot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Witaj ten drugi okaz to może być pałasz pruski w.z.1898r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Siema Tomi !Dzięki za foty - też wrzuciłem szabelek na forum do Identyfikacji ;-)A jutro SS Totenkopf odsłoni swoje tajemnice ;-)Pzdr. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 I jak ;-)?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Lipa ..... Gnoje mi powietrze spuściły z auta i nie pojechałem wcale ... Zanim ogarnąłem była obiadowa pora ....Ale co sie odwlecze ...pozdrawiam - kocur ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Gratuluje szabelek:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.