Tominew Napisano 25 Październik 2005 Autor Napisano 25 Październik 2005 Witam!!!! Panowie proszę o pomoc w identyfikacjii, znaleziska Kocura, ehhh ten Kocur!!!! Powiedzcie co to jest??? Jakieś sugestie???A może to żeton do domu ,, rozkoszy''???? hehhehe
Tominew Napisano 25 Październik 2005 Autor Napisano 25 Październik 2005 A to druga fotka, przeskanowałem i odpowiednio naświeciłem , by lepiej było widać.według mnie są tam napewno dwie jedynki, co do szóstki nie jestem pewien. Stylistyka liczb wygląda mi na guzik napoleoński z numerem pułku, ale mogę się myleć!!! Pozdrawiam i ratujcie Kocura!!!!!
Tominew Napisano 25 Październik 2005 Autor Napisano 25 Październik 2005 a to fotka bez mojej igerencji
kocur Napisano 25 Październik 2005 Napisano 25 Październik 2005 No fakt - znaleziony niedaleko miejsca kopulacji ( http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=235379 ) - dzienks za pozdro byku ! ;-)
Raned Napisano 25 Październik 2005 Napisano 25 Październik 2005 Na krążku klażdy zobaczy to co chce, ja np. widzę głowę i to co ty bierzesz za jedynki ja za kosmyki włosów. Zrób skan rewersu.
kocur Napisano 25 Październik 2005 Napisano 25 Październik 2005 Dzięki raned - ale tam naprawde jest 116, a na rewersie nie ma nic. Nic kompletnie pozdrawiam !
Pytanie
Tominew
Witam!!!! Panowie proszę o pomoc w identyfikacjii, znaleziska Kocura, ehhh ten Kocur!!!!
Powiedzcie co to jest??? Jakieś sugestie???
A może to żeton do domu ,, rozkoszy''???? hehhehe
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.