bolas Napisano 23 Październik 2005 Autor Napisano 23 Październik 2005 czy możecie przybliżyć mi nieco co to za guzik ? widzę że LWP oficerski zrobiony przez Grabskiego w Łodzi ale dlaczego on jest taki żołtawo-złotawy ? Zazwyczaj są srebrne. Czemu ten jest taki i kiedy i którzy oficerowie takie nosili ?
bolas Napisano 24 Październik 2005 Autor Napisano 24 Październik 2005 dzieki za uwagi - guzik jest na pewno od munduru galowego ale nie kumam zaleznosci stopień/okres/rodz. broni
Boruta Napisano 24 Październik 2005 Napisano 24 Październik 2005 Coś mi się tak jarzy, że mogły być przy drelichu.Pozdrawiam
bolas Napisano 23 Październik 2005 Autor Napisano 23 Październik 2005 czy możecie przybliżyć mi nieco co to za guzik ? widzę że LWP oficerski zrobiony przez Grabskiego w Łodzi ale dlaczego on jest taki żołtawo-złotawy ? Zazwyczaj są srebrne. Czemu ten jest taki i kiedy i którzy oficerowie takie nosili ?
Pytanie
bolas
czy możecie przybliżyć mi nieco co to za guzik ? widzę że LWP oficerski zrobiony przez Grabskiego w Łodzi ale dlaczego on jest taki żołtawo-złotawy ? Zazwyczaj są srebrne. Czemu ten jest taki i kiedy i którzy oficerowie takie nosili ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.