narcan Napisano 22 Październik 2005 Autor Napisano 22 Październik 2005 w mniejszym jest trotyl,leżało to razem w jednym dole...
narcan Napisano 22 Październik 2005 Autor Napisano 22 Październik 2005 w mniejszym jest trotyl,leżało to razem w jednym dole...
PATRON Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 po pierwsze skoro od samego podczątku wiadomo że jest tam trotyl , to po co to dotykaleś , ustawialeś , robieś zdjęcia ....po drugie publicznie przyznaleś się że nie zgłosiłeś tego policji , a to jest nie zgodne z praqwem , - przyznaleś sie do popełieni rażącego niedopenienia odowiązku obyw. = 3 lata.po trzecie to ciekawe jest skąd szary obywatel tak bezbłędnie rozpoznal trotyl.....:-))))po czwarte po ch......to identyfikować .po piąte przecież na tym forum nie ma ludzi co się znają na niewypałach bo tu sami pacyfiśi, historycy, rekonstruktorzy i nikt nie chodzi z wykrywaczem bo nie wolno ......po szóste .....po siódme .............do du....y takie życie .....PZDR PATRON
jaca2003 Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 Ciekawe dlaczego coraz częsciej pojawiają sie posty w których jest napisane Jest w tym trotyl" albo jak wyjąc z tego zapalnik" itp.Czy po prostu to forum schodzi na psy czy głupota ludzka jednak nie zna granic?pozdrawiam
bjar_1 Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 Pocisk rakietowy 15 cm WGr 41 Spreng.
narcan Napisano 23 Październik 2005 Autor Napisano 23 Październik 2005 zakopałem z powrotem- jaca nie przesadzaj nie miałem zamiaru tego zabierać ani tym bardziej z tym czegokolwiek robić a informacje ,że w środku jest trotyl podałem żeby łatwiej było to zidentyfikować
jaca2003 Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 Skoro był trotyl i Ty to zakopałeś to na kiego grzyba piszesz taki post?Po co rozrywki identyfikować?skoro rozrywka to albo do piachu(i niech się inni martwią tak najłatwiej) albo oznaczyć i anonimowy telefon pod 997 lub 112.100% gwarancji ze to zbiorą.Pozdrawiam
Pytanie
narcan
w mniejszym jest trotyl,leżało to razem w jednym dole...
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.