Jump to content

Nowe dział na forum?

muslim

Recommended Posts

Mam propozycje a żeby utwożyć nowy dział - Konserwacja lub coś takiego. Coraz więcej osób pyta o te sprawy.
Wiem że nie chcecie wszystkiego szufladkować ale to tylko pomoże i usprawni poszukiwania.
Czekam na wasze opinie i propozycje.

Ja to proponowałem jakieś pół roku temu. Wtedy nie przeszło, ale teraz jest rzyosobowa większość", która do tej pory dla Bociana była wystarczająca. A roboty przy tym jest mniej niż przy czytanu tego wątku (sam Bocian kiedyś coś takiego napisał).

Bocian czyta każdy post i wpis dodany w tym serwisie :)
Żmudna robota.
Ok jeżeli taka jest wola ludu to nie widzę problemu. Wcześniej nie zostało to wprowadzone bo bałem się ozwodnienia" głównego forum. Jeżeli będzie odpowiedni stosunek głosów za jak i przeciw to ... :) tak się stanie.

Wcześniej nie zostało to wprowadzone bo bałem się "rozwodnienia głównego forum"

Bocian ale to jest racjonalnie uzasadnione. Co więcej można napisać na temat wykorzystania zasilacza komputerowego jako prostownika przy elektrolizie, czy wykorzystania lanoliny do zmiękczania skóry? Trzeba to wydzielić i będzie funkcjonowało na zasadzie podręcznego poradnika. Będzie to dość skromny i statyczny dział, ale to właśnie przemawia za jego utworzeniem bo być może zamiast jednego pytania na tydzień jak zmiękczyć skórę" i odpowiedzi yło - poszukaj sobie" takie dialogi będą się pojawiały raz na dwa miesiące.

witam
bardzo mnie cieszy, że nareszcie koledzy zauważyli potrzebę utworzenia nazwijmy to forum warasztatowego na co zwracałem uwagę dnia 4 listopada 2002 r. Może teraz coś się ruszy.
pozdrowienia hydro

Potrzeba potrzebą ale prawdą jest też że i tak nikomu nie będzie się chciało przeglądać wszystkich działów forum.
I tu jest pułapka, mogę stworzyć dowolną liczbę nowych działów ale spowoduje to całkowite rozwodnienie całego forum. Większość wchodzi tylko na główne i tam przegląda posty. Pytania o to samo będą sie powtarzały i to jest naturalne na wszystkich forach jakie znam. Dopóki netykieta nie stanie się powszechna to tak było, jest i będzie.
Skoro jest taka potrzeba to taki dział oczywiście powstanie.

Ja tez jestem za chociaz troche spozniony:)Bocian-wielka dziekowka dla CIebie za ten dzial.

Jesli ktos daje posty tylko na forum glownym to bedzie przegladal tylko forum glowne,a jesli ktos bedzie dawal posty na inne tez fora to bedzie przegladal inne fora(ja zawsze sprawdzam 2 fora ale teraz beda 3:))

Pzdr

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information