pik78 Napisano 19 Październik 2005 Autor Share Napisano 19 Październik 2005 Jak długo płynie do Polski paczka z USA?????????Nie mam rodziny w USA ,wiec nie mam pojęcia.Kupiłem przedmiot na ebayu i chcialbym sie dowiedziec jak dlugo bede czekac...dzieki za info & pozdro Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecenas Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 To zależy czy płynie z prądem(zwane potocznie dryfowaniem), jednoosobowym dmuchanym pontonem czy superszybką motorówką.... Oczywiście to tylko mój głupi żart, nie bież go sobie do serca... Tak na serio nie mam pojęcia, ale słyszałem nawet o 2 miesiącach jeśli to statek, co innego przesyłka lotnicza bo to tylko kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 Witam3 tygodnie - miesiąc.PozdrawiamNatan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 u mnie było 2 tygodnie za każdym razem .Kwestia jest też taka jaki rodzaj przesyłki wybrałeś Airmail , parcel post itp.wszystkie informacje znajdziesz na stronie USPS , nie dzwoń do Poczty Polskiej bo nic się nie dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grendel Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 Zalezy przez jaka firme wyslana.Polamer dostarcza przesylke morska przewaznie mniej wiecej w czasie podanym przez mego poprzednika.Doma ok. tygodnia dluzej.USPS (United States Postal Service) od dwoch tygodni do dwoch miesiecy, zalezy od Poczty Polskiej niestety...Innych spedytorow nie probowalem.PozdrowieniaGrendel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naja Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 US Post Office podaje, że za jej pośrednictwem przesyłka expresowa idzie do Polski jeden tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucek Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 Zamawiałem próbki układów scalonych z USA i paczka szła 6 dni, ale to był UPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 statkiem to nawet ze 2 miechy moze iscsamolotem mialem w ciagu 5 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.