pawel_breslau Napisano 19 Październik 2005 Autor Napisano 19 Październik 2005 Czy to jest to co myślę?Bateria?Jeśli tak to od czego?Pozdrawiam.Paweł
Peter Napisano 20 Październik 2005 Napisano 20 Październik 2005 Wymiary i waga, bo nie ma z czym porównać na zdjęciu. Czy napis dał by się lepiej odczyścić.
pawel_breslau Napisano 21 Październik 2005 Autor Napisano 21 Październik 2005 Witam.Wymiary to:szer.-4,5cmwys.-5cmNapis brzmi:COPRUFUMIT".Jeśli dobrze odczytałem ale za nim jest jeszcze coś lecz nie jestem w stanie tego już rozszyfrować.W środku wydaje mi się że jest zwinięta folia aluminiowa stąd podejrzenia że może to być bateria lub jakiś kondensator.Od góry wystają jakby dwa styki.Nad napisem w kole jest skrót SK nakładających się na siebie obydwu liter.Pozdrawiam i czekam nadal.Paweł
pawel_breslau Napisano 19 Październik 2005 Autor Napisano 19 Październik 2005 Czy to jest to co myślę?Bateria?Jeśli tak to od czego?Pozdrawiam.Paweł
pawel_breslau Napisano 19 Październik 2005 Autor Napisano 19 Październik 2005 widok z góry,czekam i pozdrawiamPaweł
Pytanie
pawel_breslau
Czy to jest to co myślę?Bateria?
Jeśli tak to od czego?
Pozdrawiam.
Paweł
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.