berdan Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 witam wszystkich.na wstępie chciałem zaznaczyć, że dea znam dobrze od lat i z całą pewnością nie jest to cbndm (którego też znam choć krócej).z całą pewnością są to dwie różne osoby.zaświadczam też, że dea jest szczęśliwym posiadaczem wyżej wymienionych fantów i nie ma potrzeby sobie niczego dobijać...:-)))tyle jeśli chodzi o świadectwo prawdy, choć to miejsce dość dziwne na składanie takich oświadczeń, ale zawsze trafi się jakiś niewierny Tomasz (ten poziom emocji świadczy o pozytywnym zaangażowaniu więc generalnie jest pozytywny).apel do cbndm o zakopanie topora"
dea Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 Moim skromnym zdaniem słuszna jest koncepcja iż jest to tłok do skóry. Z przyczyn technicznych szablon do laszek" odpada. Na marginesie nie widzialem jeszcze żetonu Muromskiego wykonanego z mosiądzu czy cynku, na ktorym wybite było małe P ( mam na myśli pierwszą literę po 21.
berdan Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 dea jak jesteś na forum to dodaj te opisy o których rano rozmawialiśmy.Pozdrowienia dla szamana - super graty - ja jestem fanem szarf bo nie ma ich w żródłach.dzięki za te dwa zdjecia jak masz jeszcze inne to zapodawaj
dea Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 Zerkam. Powiedz, które masz na myśli. CKM, Naczelnik Komandy, strzeleckie, razwidczyk, blaszka 25, grodenskiego, 114,itd. jest z p...a. Reszta później bo jestem umówiony z koleżanką żoną. Będe dzisiaj na B. daj znać jak będziesz mial chwilę to się spotkamy i wszystko opowiem.Pozdr.
berdan Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 napisz jak prostemu człowiekowi- nr zdjęcia i opisik...
berdan Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 coraz piękniejsza...zaświadczyć autentyczność zjawiska?
2A Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 Witamy 86 w rodzinie,Oj zawsze wszystkie wiszą na baczność to tu z cybucha pełnego duńskiego tytoniu czarnego.Jak bez kopiraijtu byli to takie 'caris loci' dla Wszystkich i w imieniu Pana Frod'e'a - On też lubi się bawić w takie oraz nikkolaże. Chociaż.. żeczywiście - niziołki paliły co innego.Kurna - zimno jest, niech Wszystkich grzeje. Jest przecie jeszcze na nim dużo białych plam.
Szarp Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 Kurna - zimno jest, niech Wszystkich grzeje" - to rozumiem, Jak bez kopiraijtu byli" - znaczy, że bez tego co Frozzer czasem na zdjęciach zostawia kopirajt"(nie bez powodu zresztą) o takie 'loci" - chyba miejsce dla Wszystkich" ale caris"(drogie?) to za grzyba nie rozumiem, może autor raczy resztę pojaśnić? I to chyba po prostu dziękuję" dla cbndm...może
foni1969 Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 filipe75 odezwij sie na mojego priva foni@op.pl
cbndm Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 Ładny montaż 2A , widzę tu odznaki naszych wspólnych znajomych ,plus kilka z innych postów .Napracowałeś się chłopie ,nałożyć tyle zdjęć na siebie,pierwszorzędna robota.
cbndm Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 A co do Freud'a ,to chyba byś chłopu w głowie namieszał.Więc prośba stary ,skończ z tą swoją psychodeliką i zacznij pisać jak człowiek lub przenieś się na forum psychiatryczne ,bo tu nikt nie zamierza łamać tych twoich łamigłówek, są niskiego lotu i mają mało wspólnego z intelektem a uważałem że masz poukładane i zaczniesz się z ludźmi dogadywać ale jak widać stan się pogorszył.
berdan Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 cbndm 2A chodziło raczej o Frodo...Ta metafora nie sięgalachyba aż tak daleko...:-)Chyba nie pokopiemy jutro...do zobaczenia na wiosnę!
berdan Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 cbndm, stwierdzam z żalem, że nie przesłałeś mi tych obiecanych zdjęć??Uciesz kolegę fotkami skoro nie ożna kopać...
Frozzer Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 na dzialce siedzi - to jak mial ci przeslac ;)
cbndm Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 foni jutro odpada, nie jestem samobójcą a w 50cm śniegu nie pszukasz.Berdan bądź cierpliwy.
berdan Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 jestem absolutnie cierpliwy.foni, super pomysł widać,że jesteś spragniony kopania...zamiast chorować w zeszłym tygodniu trzeba było napierać tak jak my;-)fozzer-nic nie usprawiedliwia nie wysłania koledze zdjęć fantów...nawet pobyt na działce (burżuj jeden, działki mu się zachciewa...:-)))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.