Skocz do zawartości

Jesienne odkrycia

1AIR1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam wszystkich.na wstępie chciałem zaznaczyć, że dea znam dobrze od lat i z całą pewnością nie jest to cbndm (którego też znam choć krócej).z całą pewnością są to dwie różne osoby.zaświadczam też, że dea jest szczęśliwym posiadaczem wyżej wymienionych fantów i nie ma potrzeby sobie niczego dobijać...:-)))tyle jeśli chodzi o świadectwo prawdy, choć to miejsce dość dziwne na składanie takich oświadczeń, ale zawsze trafi się jakiś niewierny Tomasz (ten poziom emocji świadczy o pozytywnym zaangażowaniu więc generalnie jest pozytywny).apel do cbndm o zakopanie topora"
  • Odpowiedzi 356
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Moim skromnym zdaniem słuszna jest koncepcja iż jest to tłok do skóry. Z przyczyn technicznych szablon do laszek" odpada. Na marginesie nie widzialem jeszcze żetonu Muromskiego wykonanego z mosiądzu czy cynku, na ktorym wybite było małe P ( mam na myśli pierwszą literę po 21.
Napisano
dea jak jesteś na forum to dodaj te opisy o których rano rozmawialiśmy.Pozdrowienia dla szamana - super graty - ja jestem fanem szarf bo nie ma ich w żródłach.dzięki za te dwa zdjecia jak masz jeszcze inne to zapodawaj
Napisano
Zerkam. Powiedz, które masz na myśli. CKM, Naczelnik Komandy, strzeleckie, razwidczyk, blaszka 25, grodenskiego, 114,itd. jest z p...a. Reszta później bo jestem umówiony z koleżanką żoną. Będe dzisiaj na B. daj znać jak będziesz mial chwilę to się spotkamy i wszystko opowiem.
Pozdr.
Napisano

Witamy 86 w rodzinie,

Oj zawsze wszystkie wiszą na baczność to tu z cybucha pełnego duńskiego tytoniu czarnego.

Jak bez kopiraijtu byli to takie 'caris loci' dla
Wszystkich i w imieniu Pana Frod'e'a - On też lubi się bawić w takie oraz nikkolaże. Chociaż.. żeczywiście - niziołki paliły co innego.

Kurna - zimno jest, niech Wszystkich grzeje. Jest przecie jeszcze na nim dużo białych plam.

Napisano
Kurna - zimno jest, niech Wszystkich grzeje" - to rozumiem, Jak bez kopiraijtu byli" - znaczy, że bez tego co Frozzer czasem na zdjęciach zostawia kopirajt"(nie bez powodu zresztą) o takie 'loci" - chyba miejsce dla Wszystkich" ale caris"(drogie?) to za grzyba nie rozumiem, może autor raczy resztę pojaśnić? I to chyba po prostu dziękuję" dla cbndm...może
Napisano
Ładny montaż 2A , widzę tu odznaki naszych wspólnych znajomych ,plus kilka z innych postów .Napracowałeś się chłopie ,nałożyć tyle zdjęć na siebie,pierwszorzędna robota.
Napisano
A co do Freud'a ,to chyba byś chłopu w głowie namieszał.Więc prośba stary ,skończ z tą swoją psychodeliką i zacznij pisać jak człowiek lub przenieś się na forum psychiatryczne ,bo tu nikt nie zamierza łamać tych twoich łamigłówek, są niskiego lotu i mają mało wspólnego z intelektem a uważałem że masz poukładane i zaczniesz się z ludźmi dogadywać ale jak widać stan się pogorszył.
Napisano
cbndm 2A chodziło raczej o Frodo...Ta metafora nie sięgalachyba aż tak daleko...:-)Chyba nie pokopiemy jutro...do zobaczenia na wiosnę!
Napisano
jestem absolutnie cierpliwy.foni, super pomysł widać,że jesteś spragniony kopania...zamiast chorować w zeszłym tygodniu trzeba było napierać tak jak my;-)
fozzer-nic nie usprawiedliwia nie wysłania koledze zdjęć fantów...nawet pobyt na działce (burżuj jeden, działki mu się zachciewa...:-)))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie