a.korbaczewski Napisano 14 Październik 2005 Autor Share Napisano 14 Październik 2005 Pisz. Na trawie. Bez zamka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Ładna, tylko fotka mała.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 14 Październik 2005 Autor Share Napisano 14 Październik 2005 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dygacHQ Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Pisz? tzn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benny Hill Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Znalazl ja w Piszu. Tak mysle...:-)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 15 Październik 2005 Autor Share Napisano 15 Październik 2005 Lasy na Pn wschód od Piszu. Sobie leżała na trawie i czekała. Sprężynka od zatrzasku którym otwiera się całość i spust mają ślady zielonej farby i smaru. Tak jakby ktoś ją tam pozostawił bo mu się znudziła w domu. Ale zamka w srodku brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 a ja mam inna teze.Policja zrobila kolesiowi rewizje....on widzac ze policja pod chate przyjechala dal swojej zonie zeby wyniosla i chowala w lesie a tam zobaczyla dzika i uciekajac zgubila:P:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idiota Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 zamka brak... ale coś spełniającego założenia ustawy jeszcze zostało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Panowie nic tak nie ciesz ja seria z pepeszy-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dygacHQ Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Panie Korbaczewski skąd Pan pochodzi? Bo ja z Pisza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 3 Luty 2006 Autor Share Napisano 3 Luty 2006 Myślałem że wszyscy wiedzą, że Korbaczewski pochodzi z Mławy.Czy taka pepeszka to normalka w tamtych stronach? Może zabrałem ją jakiemuś zbieraczowi gdy ten oddalił się na stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dygacHQ Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 u nas pepeszka to raczej egzotyka ale nie mogę wykluczyć, myślę że niedoszły kolekcjoner zatrząsł portkami :D Bo na trawie to prędzej u nas śmigają ślimaki i węgorze niż pepesze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revelli Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 Jaka egzotyka-zawsze wychodzily fajne fanciory,co prawda teraz mniej,ale były takie czasy że wychodzily PPsz,SWT-40mosiny i mausery,a nawet berthiel i lebel-to w latach 70/80przy pogłębianiu rzeki.A ostatnio MP-43,G-41W iC-96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 A ostatnio MP-43,G-41W..."Jakie stany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dygacHQ Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 faktycznie pospieszyłem się trochę z opinią że taka egzotyka u nas zalega :) jest tego faktycznie troszkę więcej ;) No ale więcej szczegółów nie zdradzę ;) może Panie revelli wspólny wypadzik po roztopach? Chętnie przetestuję nowy nabytek ;)PozdrawiamdygacHQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revelli Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 OK ,tylko kiedy się ta zima skończy-znowu temperatura leci w dół.Dect-stany agonalne,ale za to ta adrenalina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.