a.korbaczewski Napisano 14 Październik 2005 Autor Napisano 14 Październik 2005 Pisz. Na trawie. Bez zamka.
Benny Hill Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 Znalazl ja w Piszu. Tak mysle...:-)PZDR
a.korbaczewski Napisano 15 Październik 2005 Autor Napisano 15 Październik 2005 Lasy na Pn wschód od Piszu. Sobie leżała na trawie i czekała. Sprężynka od zatrzasku którym otwiera się całość i spust mają ślady zielonej farby i smaru. Tak jakby ktoś ją tam pozostawił bo mu się znudziła w domu. Ale zamka w srodku brak.
Mlody Mauser Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 a ja mam inna teze.Policja zrobila kolesiowi rewizje....on widzac ze policja pod chate przyjechala dal swojej zonie zeby wyniosla i chowala w lesie a tam zobaczyla dzika i uciekajac zgubila:P:D
idiota Napisano 16 Październik 2005 Napisano 16 Październik 2005 zamka brak... ale coś spełniającego założenia ustawy jeszcze zostało :)
strazakwaffe Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 Panowie nic tak nie ciesz ja seria z pepeszy-pozdro
dygacHQ Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 Panie Korbaczewski skąd Pan pochodzi? Bo ja z Pisza ;)
a.korbaczewski Napisano 3 Luty 2006 Autor Napisano 3 Luty 2006 Myślałem że wszyscy wiedzą, że Korbaczewski pochodzi z Mławy.Czy taka pepeszka to normalka w tamtych stronach? Może zabrałem ją jakiemuś zbieraczowi gdy ten oddalił się na stronę.
dygacHQ Napisano 3 Luty 2006 Napisano 3 Luty 2006 u nas pepeszka to raczej egzotyka ale nie mogę wykluczyć, myślę że niedoszły kolekcjoner zatrząsł portkami :D Bo na trawie to prędzej u nas śmigają ślimaki i węgorze niż pepesze ;)
revelli Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 Jaka egzotyka-zawsze wychodzily fajne fanciory,co prawda teraz mniej,ale były takie czasy że wychodzily PPsz,SWT-40mosiny i mausery,a nawet berthiel i lebel-to w latach 70/80przy pogłębianiu rzeki.A ostatnio MP-43,G-41W iC-96
dygacHQ Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 faktycznie pospieszyłem się trochę z opinią że taka egzotyka u nas zalega :) jest tego faktycznie troszkę więcej ;) No ale więcej szczegółów nie zdradzę ;) może Panie revelli wspólny wypadzik po roztopach? Chętnie przetestuję nowy nabytek ;)PozdrawiamdygacHQ
revelli Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 OK ,tylko kiedy się ta zima skończy-znowu temperatura leci w dół.Dect-stany agonalne,ale za to ta adrenalina...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.