rozi Posted October 12, 2005 Author Share Posted October 12, 2005 Witam Niebyłęm dokońca pewny czy ten post będzie pasował do głównego ale sie zobaczy :))))... Mam takie pytanie. Czy w kielcach jest jakiś sklep z militariami z II wś i nietylko?pzdr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
revolt Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 jest na ul. rynek (numer bodaj) 5. tuż za delikatesemi wchodzi ie w brame i w tejże bramie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzak Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Witam!Nie byłem tam nigdy...Rozi, możesz napisać, co ciekawego tam można znaleźć?Pozdrawiam!Zwierzak Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiku Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 W sklepie nie byłem ale gość regularnie stoi na giełdzie w Kielcach. Ma kupę współczesnego demobilu. Z rzeczy do rekonstrukcji to widziałem czeskie chlebaki. Ale jak z nim w sobotę rozmawiałem to mówił że w sklepie ma sporo starych militariów. Jak znajdę chwilę to zajrzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.