rozi Napisano 12 Październik 2005 Autor Napisano 12 Październik 2005 Witam Niebyłęm dokońca pewny czy ten post będzie pasował do głównego ale sie zobaczy :))))... Mam takie pytanie. Czy w kielcach jest jakiś sklep z militariami z II wś i nietylko?pzdr...
revolt Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 jest na ul. rynek (numer bodaj) 5. tuż za delikatesemi wchodzi ie w brame i w tejże bramie:)
Zwierzak Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 Witam!Nie byłem tam nigdy...Rozi, możesz napisać, co ciekawego tam można znaleźć?Pozdrawiam!Zwierzak
fiku Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 W sklepie nie byłem ale gość regularnie stoi na giełdzie w Kielcach. Ma kupę współczesnego demobilu. Z rzeczy do rekonstrukcji to widziałem czeskie chlebaki. Ale jak z nim w sobotę rozmawiałem to mówił że w sklepie ma sporo starych militariów. Jak znajdę chwilę to zajrzę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.