k-szela Napisano 9 Październik 2005 Autor Share Napisano 9 Październik 2005 Niżej to co wykopaliśmy:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 9 Październik 2005 Autor Share Napisano 9 Październik 2005 To znalazł CooperM:)) niezła rozpierducha. Jaki kaliber nie mieżyłem dla porównania saperka:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 9 Październik 2005 Autor Share Napisano 9 Październik 2005 A to moje bączuś na pocieszenie policyjny ładny stan, i reszta śmiecia:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 9 Październik 2005 Autor Share Napisano 9 Październik 2005 Trochę ze wczoraj ze stryszku sam papier i klosz od ładnej karbidówki zdjęcie później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 9 Październik 2005 Autor Share Napisano 9 Październik 2005 Troszkę papierków:))) może 1% z całości ile jeszcze tego tam jest:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leuthen Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Jak te papierki są po niemiecku (a pewnie są :-)) to mogę pomóc w tłumaczeniu tych wg Ciebie najciekawszych. Jeśli chcesz, to podeślij skany na leuthen@o2.plPozdrawiamLeuthen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 9 Październik 2005 Autor Share Napisano 9 Październik 2005 Wielkie dzięki na pewno skorzystam:)) Mam kilka ciekawostek do wytłumaczenia:)) i przetłumaczenia skany wkrótce może nawet dziś jak dam rady:))( mam h... skaner 10x15 cm do zdjęć może zrobie cyfrówką w makro ) Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek68 Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Za taką perełke jw można dostać OSKARA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 Krzysiek, a są na tych papierkach jakies reklamy czy tylko druki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 Cześć!!! Kudłaty pewnie że są:))) mam tego dość dużo. Są to w większości papiery firmowe firm z Brzegu, Wrocławia i dolnego śląska. Z wrocławia mam jeszcze coś z fabryki cygar i likierów z Brzegu z fabryki likierów. Jak chcesz to ci coś odłożę. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.