norbert lat 13 Napisano 8 Październik 2005 Autor Napisano 8 Październik 2005 III wojna swiatowa wisi w powietrzuFAZZIE (21:20)to nie zartFAZZIE (21:20)moj stary przez przypadek przekazal mi scisle tajne informacje 2 stopiaFAZZIE (21:20)zaglada nadciagapotegi atomowe zniszcza swiat mozecie sie pozegnac z zyciemlepiej zbudojcie sopie schron atomowyniemcy zawiraja coraz bardziej nie pokojace pakty z innymi krajami a rosjanie twierdza ze mimo iz polska lezy w europie nie jest krajem europejskim i nalezy go omijac poniewarz jest niebezpieczny i nie sprzyjajc rozwojowi rosjii i europy (konferencja w londynie)
torba5 Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 norbert ma 13 lat ot poprostu ,głupot naplótł
revolt Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 norbert miał zly sen, wstał rano zlany potem i ot tak sobie coś wytukał:)
norbert lat 13 Napisano 9 Październik 2005 Autor Napisano 9 Październik 2005 To oczywiscie byl zart ale mam pytanie co wy macie do powiedzenia w tej kwesti ew kwesti atomowej
revolt Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 a no tyle ze bedzie gópio:) łuszek se nie zdąże pozpierać, a wykrywka będzie wszedzie piszczała:)
stedke Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 i znow wszystko zacznie sie od malpy:)
Rso Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 Witam. Nie któży specialiści twierdą że gdyby nie broń atomowa to III wojna światowa już dawno by trwała i ja tak samo myśle że w takim konflikcie niema wygranych wszystcy by przegrali. A jeżeli dojdzie do wojny ogólno światowej bedzie dalej użyta broń konwecjonalna chociaż nie wykluczam użycia broni chemicznej i biologicznej. I jest pewne że nastepna wojna bedzie bardzie bestialska i okrutna od poprzednich. Pozdrawiam.
norbert lat 13 Napisano 9 Październik 2005 Autor Napisano 9 Październik 2005 a po III wojnie nastepna bedzie na kamienie i patyki :)pzdr
revolt Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Następnej nie będzie:):) no ale anglia i francja to nam napewno pomoze:):):)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.