Jump to content

Co słychac w Jeleniu?

Guest xplorer

Recommended Posts

Witam,wiecie może co sie dzieje obecnie w Jeleniu?
Bylem tam dzis,pozprzatane,gruz powywożony do tego pompy porozstawiane,namioty nawet toalety przywiezione :).Czy to jakies powaznejsze prace (oficjalne) czy tylko weekendowy wypad?

Dzieki za informacje.Widzialem tam jednak pompy i inny sprzet ,wiec chyba łączą przyjemne z pozytecznym.Jakby się udało cos osuszyć to pochwalcie się :)

W takim razie gratuluje i NARESZCIE!!!Chyba w przyszly weekend zawitam tam zobaczyc to na wlasne oczy :)))Jak korytarz?
Pozdrawiam:Xplorer

Super, trzeba się tam wybrać (może mój koleś już tam był, bo miał być). No i jakie efekty. A może jakieś fotki?? i jaka jest różnica w stosunku do konewki??? Lasu nie zniszczyliście???
Pozdrawiam

wody w korytarzu jest jeszcze około 1,6m !!!!!!! a jest to nieprzyjemny widok i zapach także niepolecam tam wchodzic
powiem tyle pompa po 2 dniach pracy w solance przestała pracować a była to nowa pompa także pomyślcie sobie co tam może byc niemówiąc o wężach które się częściowo rozpuściły trzeba to najpierw przebadać co jest w tej wodzie a dpopiero wchodzić bo ryzykować nie ma sensu!!!!!
pozdro BBasia

Witam
I jak planujecie coś dalej?Z wejsciem do srodka moze masz racje ale ciezko to sobie wytłumaczyc.I tak chyba podjade zobaczyc efekty bo ciekawosc zwyciezy chyba we mnie.I tak dobrze ze sie wreszcie cos ruszylo w tym temacie.
Pozdrawiam:
Xplorer

I jeszcze jedno amatorskie pytanko.Ostatnio zastanawiałem się w jaki sposób zalewano to wodą?Moze wiecie cos na ten temat?

Jak kiedyś koledzy z Labiryntu" odpompowali kawałek jakiegoś pomieszczenia, to pół lasu uschło. Słyszałem, że to po czyszczeniu i konserwowaniu ryb. Z listy Rekucia wynika jednak, że Niemcy tam jakieś chemikalia składowali.
Pozdro

• 3 weeks later...
Jest w Konewce specyficzne miejsce gdzie czuc jest woń paliwa , smaru lub innego płynu ....Czy ktoś miał identyczne odczucie .... To miejsce wyróznia sie od innych .... Czy mam racje ??

• 2 weeks later...

Mam pytanie jest taki dziwny betonowy ?bukier a raczej magazyn przy drodze pomiedzy trasa na Spałe a trasa na Opoczno, jest tam tez cos w rodzaju ?ujęcia wody/?studni czy ktos wie do czego to mialo służyc bądź ma jakies informacje na temat tego obiektu.Interesuje mnie w jaki sposób to było powiązane z resztą .Jest dokładnie pośrodku miedzy Jeleniem a Konewką
Pozdrawiam:Xplorer

• 1 month later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information