woyta Napisano 1 Październik 2005 Autor Napisano 1 Październik 2005 Tak sobie ostatnio jeździłem (palcem po globusie) po świecie dzięki programowi Go.... i wypatrzyłem to. Maryniści już wiedzą o co chodzi.pzdr woyta
woyta Napisano 4 Październik 2005 Autor Napisano 4 Październik 2005 To fotka parę dni po ataku, próby wyprostowania kolosa i ...
woyta Napisano 4 Październik 2005 Autor Napisano 4 Październik 2005 ... i skutki tego prostowania.Bow view of the capsized USS Utah (AG-16), as seen from the stern of USS Raleigh (CL-7) on 12 December 1941.Utah had been torpedoed and sunk during the Japanese attack five days earlier."pzdr woyta
woyta Napisano 4 Październik 2005 Autor Napisano 4 Październik 2005 Tu zaczęli go ciąć na żyletki w 1944.Under salvage at Pearl Harbor, Hawaii, 13 February 1944. The ship, which capsized to port after being torpedoed in the Japanese attack of 7 December 1941, is seen at about the 68 degree position at the completion of the first pulling period. Her blister plating has been cut away around the turn of the bilge to provide fairlead to hitch pads.Salvage efforts rolled her back toward Ford Island, but she was not refloated."pzdr woyta
woyta Napisano 4 Październik 2005 Autor Napisano 4 Październik 2005 Tak wygląda po 60 latach. Pomost widoczny na fotkach z satelity.pzdr woyta
J-23 Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 To coś w Londynie na Tamizie to ciężki krążownik Belfast" obecnie muzeum.
ELM_ Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 Woyta, przyznaj sie jakim to szpiegowskim programem szalejesz, też bym sie poprzyglądał niektórym miejscom:-))
woyta Napisano 4 Październik 2005 Autor Napisano 4 Październik 2005 Nie wiem czy mnie wielki brat (Admin) nie pogoni.Opis działania programu był w którejś gazecie komputerowej. Tak z ciekawości wrzuciłem wyszukiwarkę „Google Earth” - wersja Beta - darmowa - około 10MB do ściągnięcia z internetu, można sobie pooglądać niektóre rejony np. Polski z rozróżnieniem domów, drzew, samochodów. Niestety nie wszystko jest wyraźne, to można uzyskać po wykupieniu licencji :(.Tutaj mała próbka,
woyta Napisano 4 Październik 2005 Autor Napisano 4 Październik 2005 Małe przybliżenie, na dole poprawej wysokość w stopach 8280pozycja geograficzna itp.
woyta Napisano 4 Październik 2005 Autor Napisano 4 Październik 2005 Zbliżenie na stpłeczne lotnisko i krypto reklama :)
woyta Napisano 4 Październik 2005 Autor Napisano 4 Październik 2005 A tu zbliżenie na jakiś fort na zachód od Okęcia
woyta Napisano 1 Październik 2005 Autor Napisano 1 Październik 2005 Tak sobie ostatnio jeździłem (palcem po globusie) po świecie dzięki programowi Go.... i wypatrzyłem to. Maryniści już wiedzą o co chodzi.pzdr woyta
woyta Napisano 4 Październik 2005 Autor Napisano 4 Październik 2005 I jeszcze jeden warszawski forcik pzdr woytap.s.admin - mam przechlapane ?
woyta Napisano 1 Październik 2005 Autor Napisano 1 Październik 2005 Ale mnie bardziej interesuje ten obiekt położony jak to mówią przeciwpołożnie" po drugiej stronie wyspy. Lotniskowiec?pzdr woyta
woyta Napisano 1 Październik 2005 Autor Napisano 1 Październik 2005 I kolega tego z 1 fotki, stoi zresztą niedaleko.pzdr woyta
woyta Napisano 1 Październik 2005 Autor Napisano 1 Październik 2005 A takie cóś stoi na TamIzie w LondynieMoże ktoś jeszcze coś wypatrzy?pzdr woyta
Pytanie
woyta
Tak sobie ostatnio jeździłem (palcem po globusie) po świecie dzięki programowi Go.... i wypatrzyłem to. Maryniści już wiedzą o co chodzi.
pzdr woyta
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.