Skocz do zawartości

Czy Bocian odpowiada na emaile?

Rumburak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chciałbym się dowiedzieć czy Sz.P. moderator Bocian odpowiada na emaile od internautów, forumowiczów itp. Napisałem trzy albo i cztery emaile i nic? Może moderator jest na urlopie, a ja bezpodstawnie się niepokoję?
Napisano
A kiedy je wysłałeś? Z powodu setek e-maili ze spamem dziennie mam ciut rygorystycznie skonfigurowane filtry antyspamowe.
Podaj dokładne daty i godziny. Masz te dane w programie pocztowym.
Napisano
Rumburak Twoje e-maile odnalazły się. Jak i 34 e-maile od innych osób. Trafiliście pechowo do kosza jeszcze przed przeczytaniem.
W razie problemów z kontaktem proponuje dodać słowo [Odkrywca] do tematu.

Jazlowiak subtelna złośliwość. Nie jesteś wpisany jako spamer ale nie odpowiadam Ci żeby nie było kolejnej afery z Twojej strony.
Napisano
Bocianie! Miło że się odezwałeś i odnalazłeś moje emaile. Odpowiedzi od ciebie na razie nie dostałem, może coś w teraz w mojej skrzynce nie działa, więc zapytam tylko czy foty, które ci przysłałem możesz umieścić w galerii, bo ja nie wiem jak to się robi?
Napisano
Bocian: Jazlowiak subtelna złośliwość. Nie jesteś wpisany jako spamer ale nie odpowiadam Ci żeby nie było kolejnej afery z Twojej strony."

Znów mnie obrażasz - widzę, ze brak odwagi na odpowiedzi na pytania próbujesz maskować oszczerstwami w moim kierunku. No cóż, nic nie poradzę, że mnie nie lubisz, choć nie znam Cię i nigdy nie widziałem.
Napisano
Widzisz jazlowiak bo Twoja odwaga w dyskusji uwidacznia się tylko na forum publicznym gdzie masz odpowiednią widownię i możesz sobie pozwolić na małe manipulację pod publikę lub co jakiś czas na małą szpileczkę. Do tego dyskusja z Tobą do niczego nie prowadzi bo nie przyjmujesz argumentów a do dzisiaj nie odpowiedziałeś na parę pytań których unikasz jak ognia. Nie znam Cię osobiście to fakt ale jak zacząłeś nasz pierwszy kontakt od świadomego wprowadzenia mnie w błąd to normalne że podchodzę do Ciebie ze sporym dystansem.
Resztę dyskusji możemy poprowadzić prywatnie bo tutaj nie jest miejsce na takie dyskusje. Chyba nie potrzebujesz widowni?
Napisano
Wolisz unikać pisania publicznie o mnie per mały cwaniaczek" bowiem takowego określenia używasz i paru innych w szerokiej korespondencji do niektórych, którzy niestety dla Ciebie są i moimi znajomymi?

Możemy podyskutowac prywatnie, jeśli zaczniesz odpowiadać na meile.

Ale raczej wolisz epatowac swoją siłą na forum i rozdeptywać takie robale jak ja. W imię czego - nie wiem.
Napisano
Widzę że jednak dążysz do publicznego prania brudów i znowu ładnie naciągnąłeś fakty do sytuacji. Dalsza tutaj dyskusja jest bezcelowa.

EOT

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie