Kiler Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 [ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Czy cos nowego w temacie? Buduje ktos takowy pojazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielon Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Witam,Od pewnego czasu zbieram materiały, aby zbudować model tego samochodu. Problem jak zwykle jest z rysunkami i zdjęciami wnętrza. Ja znalazłem w necie zdjęcia modelu żywicznego, gdzie są pokazane elementy przed sklejeniem. Napotkałem jednak inny problem. Z dwóch publikacji zdobyłem plany tego samochodu i w żadem sposób nie mogłem ich dokładnie przeskalować komputerowo na 1:35. Zawsze któryś z wymiarów sie nie zgadzał:(((Chętnie wymienię się materiałami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 A czy masz jakies zdjecia w jaki sposob wygladal od spodu? Jak bylo mocowane pudlo" na ramie?Na oldtimer.ru znalazlem pare nowych fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 cd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Acha, czy wie ktos co sie wlasciwie stalo dalej z tymi pojazdami?Wg ogolnych info to ostatni raz byly uzyte we Francji, ale jakos nie chce mi sie wierzyc ze jesli byly jakies po 1941 roku to poszly na zlom. Czy moze np. trafily do jakis jednostek policji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielon Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Mam tylko takie zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 jeszcze tu troche widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 I tutaj, nawet cos tam w srodku widac.Zdjecia tez ze strony rosyjskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raduś Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Cześc Wrzucę jeszcze pare zdjęc modelu Adlera.Może pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raduś Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raduś Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raduś Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raduś Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raduś Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raduś Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 jeszcze pare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 cd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 rysuneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 i kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 dla odmiany model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 i takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_kutno Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 Coś dalej ruszyło sie w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 Może się przyda komuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.