kudlaty Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Dzisiejszy fant, nie wykopek ale też nie kupiony :D, wieszak FESTUNGKOMMANDANTUR BRESLAU, mysle że ciekawostka dla wrocłwiaków i nie tylko, miejsce znalezienia to rejon gmachu głównego UWr..... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2005 i zblizenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anarchista Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Zajrzałem do szafy, ale niestety był tam tylko taki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Też gdzies mam podobny:)) Bardzo fajny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Czego to szafy nie kryją.U mnie wisiał tylko taki...Ale ten z komendantury-BOMBA. Co na nim będzie wisiało? ;) Gratuluję!Pozdrawiam. Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Będzie wisiał napewno płaszcz gestapowski:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Moja ciocia w końcu lat 40stych studiowała we Wrocławiu-i stamtąd przyjechały z nią te wieszaczki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and_andrzej Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 ..a to moje wieszaki. A tak na marginesie.. co to za skt`or D.R.P. ?.. Deutsche ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and_andrzej Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 dziś pytanie dziś odpowiedź: D.R.P. - Deutsche Reich Patent - czyli opatentowany mechanizm wieszaka /no bo chyba nie sam wieszak ;)/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulus76 Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 A to ode mnie z szafy, kudlaty z naszego rodzimego Oels :)pzdrPaweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 no ten z Oels - świetny, nie pokazuj piniowi bo Cie będzie męczył aż mu oddasz :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 A tu moja szafa oddała wieszaczek też z okolic Wro - Neumarkt;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Mamy i my kilka wieszaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 druga stronapozdr. wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michu69 Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Witam.To moje wieszaczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michu69 Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 c.d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michu69 Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 c.d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michu69 Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 p.s. na pierwszym jest podpis właściciela ale słabo czytelny Michu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pucior Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Post zmierza w stronę prezentacji wszelkich starych wieszaków, więc i ja dorzucę swoje :) Są to 3 wieszaki z Mazur: z Mikołajek, Miłek i Starej Ukty... poza tym ostatnio nabyłem fajny wieszak z Gdańska (W. Riese Breitgasse 107) i Łodzi z okresu międzywojennego (Gustaw Roman Szulc - Piotrkowska 97). Nie mam niestety aparatu - fotek brak...pzdrPucioR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Ile dajecie za jeden wieszak?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 to mój wieszak , jest w rodzinie dosc długo ale skąd przywedrował ?? napewno przez granice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 wchodze sobie ostatnio razem z moją dziewczyną do sklepu z napisem anie ciuchy"-po pół godzinie już mi się znudziło...ale jak popatrzyłem po ścianach to zaraz przestałem się nudzić w sklepie-znalazłem 2 takie na których jakies sweterki wisiały...pani sprzedająca popatrzyła na mnie z małym usmieszkiem zażenowania...i politowania chyba...dobrze-jesli Pan takie rzeczy zbiera to prosze je sobie wziąść:)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.