Skocz do zawartości

Kto z Was przeżył alot" ???

dygacHQ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
No wiec mialem nalocik panów z wydzialu kryminalnego przesiedzialem 6 godzin na komisariacie wzieli moje 2 wykopki odlew aluminiowy i kolbe i puscili do domu .
Czekam na ekspertyze. Od niej zalezy czy bede mial zarzuty
Napisano
Znajac zycie pojdzie wszystko w diabły.Poczatkowo jak wparowali mysleli ze trafili na szalonego terroryste.Czekam niecieropliwie na wynik ekspertyzy. Technik policyjny jak zobaczył to na miejscu to mało czkawki ze smiechu nie dostał ( kolba z allegro poszpachlowany wykop z krzywa lufą i komora zamkowa z zamkiem z ucieta iglica wszystko oczywiscie zardzewiałe)
Ale znając nasze prawo pewnie dostane zawiasy :/ za posiadanie straszliwe groznej broni palnej.
Napisano
herrmateuss - przeżyliśmy tę samą historyjkę - od tej pory ograniczam się do zbierania łusek i monetek - nie chciałbym powtórki :D
PS u mnie znaleźli też parę pestek i F1 z resztkami wiadomej substancji - teraz też czekam na ekspertyzę :(

Do wszystkich którzy kupili coś związanego z bronią na Allegro - nie znacie dnia ani godziny - strzeżcie się ;)
Napisano
Boze gdzie my zyjemy...Tzn Gdzie Wy zyjecie:) MAm znajowego w anglii.Zrobil sobei kolekcje broni palnej.Karabiny,bagnety,amunicja tzw'inert amo'mozna kupic w kazdym muzeum i na kazdym targu.Karabin ma najczsciej certyfikat nie sprawnosci.Bron bez znamion broni bojowej nei ma najczesciej iglicy,lekkie kombinacje w zamku i sporadycznei przewiercona lufe.Nikt sie nie czepia.Nikomu by to nawet przez mysl nei przeszlo.No wiec powtarzam..Gdzie my zyjemy???:(
Napisano
Panie ,ja w 44 roku przeżył nalot ,ale to byli panie naloty nie to co teraz,panie...przez miesiąc obstrukcje nie ustępowały panie...
Napisano
z tego wszystkiego nie wiem czy iść jutro na Wybory '05" :(
PS czy bez zgody podejrzanego można umieszczać jego dane w gazecie np Wiesław P. mieszkaniec Płocka ??? Czy można to gdzieś zaskarżyć? Prokurator zastrzegł że szczegóły nie mogą zostać ujawnione ze względu na dobro śledztwa.
Napisano
To już są gry i zabawy narodu polskiego. Faktycznie, nazwiska nie podali (choć cała Polska wie o kogo chodzi) i nie ma podstaw do skarżenia/odszkodowania.

Ironrat
Napisano
Przykre wspomnienie kipisz w domu,niestety miałem ostrą z wykopków I wojenne mosiny,i trochę innych popierdółek ,rok w zawieszeniu na dwa,ale trzeba przyznać że byli mili,psy by odpuściły ale prokurator nie pozdro
Napisano
Byli ostatnio u bardzo wielu osób. Wciąż się powtarza: prokurator z Głogowa i zakup w allegrowicza w_taras".
Wygląda na to, że wszyscy którzy robili zakupy na aukcjach tego pana, mają przechlapane.
Ja również, niestety.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie