dygacHQ Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Napisano 20 Wrzesień 2005 Jeśli mieliście przyjemność wstać wcześnie rano i pochwalić się swoimi znaleziskami to pochwalcie się jak było :)
herrmateuss Napisano 20 Wrzesień 2005 Napisano 20 Wrzesień 2005 czy zwiazane to bylo z allegro i prokuraturą w glogowie??
ramzes94 Napisano 20 Wrzesień 2005 Napisano 20 Wrzesień 2005 no niezle to coś cie w koncu narobili pozdro piszcie jasniej
herrmateuss Napisano 20 Wrzesień 2005 Napisano 20 Wrzesień 2005 No wiec mialem nalocik panów z wydzialu kryminalnego przesiedzialem 6 godzin na komisariacie wzieli moje 2 wykopki odlew aluminiowy i kolbe i puscili do domu .Czekam na ekspertyze. Od niej zalezy czy bede mial zarzuty
cromags Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 straszny ciemnogród wśród organów ścigania, niestety.
Czarek Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 Hehe-odlew aluminiowy powiadasz?no to postrzelają sobie chłopaki :)))
herrmateuss Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 Znajac zycie pojdzie wszystko w diabły.Poczatkowo jak wparowali mysleli ze trafili na szalonego terroryste.Czekam niecieropliwie na wynik ekspertyzy. Technik policyjny jak zobaczył to na miejscu to mało czkawki ze smiechu nie dostał ( kolba z allegro poszpachlowany wykop z krzywa lufą i komora zamkowa z zamkiem z ucieta iglica wszystko oczywiscie zardzewiałe)Ale znając nasze prawo pewnie dostane zawiasy :/ za posiadanie straszliwe groznej broni palnej.
dygacHQ Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Napisano 21 Wrzesień 2005 herrmateuss - przeżyliśmy tę samą historyjkę - od tej pory ograniczam się do zbierania łusek i monetek - nie chciałbym powtórki :DPS u mnie znaleźli też parę pestek i F1 z resztkami wiadomej substancji - teraz też czekam na ekspertyzę :(Do wszystkich którzy kupili coś związanego z bronią na Allegro - nie znacie dnia ani godziny - strzeżcie się ;)
Paweł80 Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 Ja już na powrót zakopałem jak za partyzantki!! hehehe:)))
01111977 Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 Boze gdzie my zyjemy...Tzn Gdzie Wy zyjecie:) MAm znajowego w anglii.Zrobil sobei kolekcje broni palnej.Karabiny,bagnety,amunicja tzw'inert amo'mozna kupic w kazdym muzeum i na kazdym targu.Karabin ma najczsciej certyfikat nie sprawnosci.Bron bez znamion broni bojowej nei ma najczesciej iglicy,lekkie kombinacje w zamku i sporadycznei przewiercona lufe.Nikt sie nie czepia.Nikomu by to nawet przez mysl nei przeszlo.No wiec powtarzam..Gdzie my zyjemy???:(
ubenfurer Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 Szkoda słów i nie chce mi sie na ten temat nawet wypowiadać......................................
pik78 Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 Panie ,ja w 44 roku przeżył nalot ,ale to byli panie naloty nie to co teraz,panie...przez miesiąc obstrukcje nie ustępowały panie...
szaman3 Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 Witam.Ale jaja. Na zachodzie polak-złodziej, w Polsce terrorysta.Adolf- proszę wróć.
szaman3 Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 Też to przeżyłem. To jest paranoja. To jest państwo policyjne.
dygacHQ Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Napisano 24 Wrzesień 2005 z tego wszystkiego nie wiem czy iść jutro na Wybory '05" :( PS czy bez zgody podejrzanego można umieszczać jego dane w gazecie np Wiesław P. mieszkaniec Płocka ??? Czy można to gdzieś zaskarżyć? Prokurator zastrzegł że szczegóły nie mogą zostać ujawnione ze względu na dobro śledztwa.
IRONRAT Napisano 24 Wrzesień 2005 Napisano 24 Wrzesień 2005 Jeśli było wiesław P., czyli nie podano pełnego nazwiska, to wszystko jest w porządku - nie naruszono twoich praw.Ironrat
kolekcj Napisano 24 Wrzesień 2005 Napisano 24 Wrzesień 2005 Jarosław W. syn byłego prezydenta" oskarżony J., mąż Jolanty Jabukowskiej" itd. :)
IRONRAT Napisano 24 Wrzesień 2005 Napisano 24 Wrzesień 2005 To już są gry i zabawy narodu polskiego. Faktycznie, nazwiska nie podali (choć cała Polska wie o kogo chodzi) i nie ma podstaw do skarżenia/odszkodowania.Ironrat
torba5 Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 Przykre wspomnienie kipisz w domu,niestety miałem ostrą z wykopków I wojenne mosiny,i trochę innych popierdółek ,rok w zawieszeniu na dwa,ale trzeba przyznać że byli mili,psy by odpuściły ale prokurator nie pozdro
Renald Napisano 1 Październik 2005 Napisano 1 Październik 2005 Byli ostatnio u bardzo wielu osób. Wciąż się powtarza: prokurator z Głogowa i zakup w allegrowicza w_taras".Wygląda na to, że wszyscy którzy robili zakupy na aukcjach tego pana, mają przechlapane. Ja również, niestety.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.