Skocz do zawartości

Piotrowe Pole 1-2.10.2005

Peter

Rekomendowane odpowiedzi

na piotrowym moze ja bede ale byłem tam kilka razy i nic tylko wielki ochlaj i wyżerka:/byli AL-owcy teraz AK-owcy a w wojne pasali krowy na łąkach!jeśli jedziesz dowiedzieć sie o jakieś miejscówki to ostrzegam gdyż 99% to dziadki które im dalej od wojny więcej zakopują:)Peter a skąd ty jesteś? Ostrowiec??

Witaj Peter!
Bardzo chętnie się spotkam, może jeszcze ktoś dołączy.Myślę,że czas ( praca ) mi na to pozwoli ( na 90%).Podaje Ci maila - merlin44@poczta.onet.pl - możemy się umówić na konkretny termin, wymienić znaki rozpoznawcze..
Pozdrawiam
Krzysiek

Peter uważaj bo Szarym" intersuje się IPN chodzi o likwidacje oddziału partyzantów żydowskich niejakiego Vasermana.A tak wogóle to co ma szary" do Piotrowego Pola?? przeciez on jakoś nie kwapił sie do pomocy Potokowi" a kilka lat temu bardzo negatywnie o nim mówił:/ a to nie ładnie świadczy o osobie samgo Pułkownika szarego"

Mnie ten nowy IPN to WISI. Na rocznicę, pod pomnik i cmentarzyk będę przyjeżdżał co roku, bo tak obiecałem swojemy Staruszkowi. Niech ktoś spróbuje coś wywinąć, to go może spotkać jakaś duża nieprzyjemność.
Jeśli ktoś ma DOBRĄ wykrywkę z dyskryminacją to zapraszam. Bjar, ja do Stąporkowa trafię z zawiązanymi oczami, zrobię ci TAKĄ mszę polową razem ze spowiedzią, że już nawet pokuty nie będzie trzeba. No chyba, że przyjedziesz (-:.
Trzeba by zmobilizować wreszcie Hrabiego von Adamskiego.
Reszta na ppk@aster.pl

Witam!!!

Wezwany wstaje do tablicy :) Od miesiaca jestem wlascicielem super piszczalki o imieniu Maciej. Niestety jest bez dyskryminacji i w kazdej sytuacji daje sygnal. Jako ze zonie wraz z malym ostalo sie w Abtau (czytaj Opatów) staram sie tam jezdzic co tydzien. Sadze ze 1-2.10 powinienem byc w gminie żydowskiej Apt (czytaj Opatów) wiec nie bedzie problemu aby podjechac. Wezme od seniora super terenowe autko TAVRIA i przyjade goscincem. Tamtejsze lasy byly dla mnie laskawe tydzien temu
Chyba ... chyba że nie ... :)

Z powazankiem vonadamski

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie