Peter Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Koledzy, kto z Was będzie na obchodach. Może się jakoś spotkamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 na piotrowym moze ja bede ale byłem tam kilka razy i nic tylko wielki ochlaj i wyżerka:/byli AL-owcy teraz AK-owcy a w wojne pasali krowy na łąkach!jeśli jedziesz dowiedzieć sie o jakieś miejscówki to ostrzegam gdyż 99% to dziadki które im dalej od wojny więcej zakopują:)Peter a skąd ty jesteś? Ostrowiec?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Ja Warszawa, ale Tatuś z pod Iłży AK - u Szarego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin45 Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Witaj Peter!Bardzo chętnie się spotkam, może jeszcze ktoś dołączy.Myślę,że czas ( praca ) mi na to pozwoli ( na 90%).Podaje Ci maila - merlin44@poczta.onet.pl - możemy się umówić na konkretny termin, wymienić znaki rozpoznawcze..PozdrawiamKrzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Peter uważaj bo Szarym" intersuje się IPN chodzi o likwidacje oddziału partyzantów żydowskich niejakiego Vasermana.A tak wogóle to co ma szary" do Piotrowego Pola?? przeciez on jakoś nie kwapił sie do pomocy Potokowi" a kilka lat temu bardzo negatywnie o nim mówił:/ a to nie ładnie świadczy o osobie samgo Pułkownika szarego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Uroczystość jest koło tego pomnika? Jak załatwię furę ,to może się zjawię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 uroczystość?? dobre:) jedna wielka libacja aż serce się kraja:( szkoda ze nawet przy grobach kolegów chleją:( koło tego pomnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Nie no ,piszecie że obchody to myślałem że msza polowa itp. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Mnie ten nowy IPN to WISI. Na rocznicę, pod pomnik i cmentarzyk będę przyjeżdżał co roku, bo tak obiecałem swojemy Staruszkowi. Niech ktoś spróbuje coś wywinąć, to go może spotkać jakaś duża nieprzyjemność. Jeśli ktoś ma DOBRĄ wykrywkę z dyskryminacją to zapraszam. Bjar, ja do Stąporkowa trafię z zawiązanymi oczami, zrobię ci TAKĄ mszę polową razem ze spowiedzią, że już nawet pokuty nie będzie trzeba. No chyba, że przyjedziesz (-:.Trzeba by zmobilizować wreszcie Hrabiego von Adamskiego.Reszta na ppk@aster.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Revolt, chleją bo za ich czasów internetu nie było, to ze zmartwienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Witam!!!Wezwany wstaje do tablicy :) Od miesiaca jestem wlascicielem super piszczalki o imieniu Maciej. Niestety jest bez dyskryminacji i w kazdej sytuacji daje sygnal. Jako ze zonie wraz z malym ostalo sie w Abtau (czytaj Opatów) staram sie tam jezdzic co tydzien. Sadze ze 1-2.10 powinienem byc w gminie żydowskiej Apt (czytaj Opatów) wiec nie bedzie problemu aby podjechac. Wezme od seniora super terenowe autko TAVRIA i przyjade goscincem. Tamtejsze lasy byly dla mnie laskawe tydzien temuChyba ... chyba że nie ... :)Z powazankiem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2005 P. Hrabio, prosze o numer komórki na emalie j.w.Wyrzucić tryb warunkowy z zakończenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Cholera , nie zrozumiałem, czy tej piszczałki" Maciej - należy gratulować ( dwie nogi, dwie ręce, głowa i inne ważne przyległości) ? Jeśli tak to klub ma nowego ... tego ... no ...członka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Zamieście fotki z tej libacji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Postaram się być ,wszystko zależy od samochodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Witam!!!Wspaniały synek :) Za osiem lat kupie mu pierwsza piszczalke :)Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2005 A co nie ma swojej !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia K Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 my chyba tez bedziemy jak czas pozwoli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2005 My to kto Wasza Wysokość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Peter my" to ja z Asią.tylko przydało by sie troche info dla niezoriętowanych - jak dojaz, dokładnie kiedy.jeszcze nie byliśmy tam więc prosze o garść informacji.thxps: i dlaczego Wasza Wysokość"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Główne uroczystości CHYBA - 02.10.2005 od godz. 11 (9.00 Msza Święta w Iłży). Ja będę w sobotę od 10 -11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Maćku, w przyszłym tygodniu podam dokładne daty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Pomnik poległych Partyzantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Niestety,prawdopodobnie będę tylko w niedzielę od 10.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 Jestem 7 km od Iłży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.