Skocz do zawartości

Co robić z wybuchowymi fantami ???

kondek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Podziwiam wszystkichDORADZACZY".Wydajcie Poradnik Młodego i Pop...nego Rozbrajacza gdzie możecie wszystkie swoje superanckie pomysły publikować.Po pierwsze trzeba być debilem aby wogóle taki temat zapodac. Po drugie trzeba być imbecylem aby w ogóle na taki temat odpisywac(dzień dobry ja też tu piszę).Po trzecie to to co po pierwsze.Po czwarte sto lat dla kol K-Szeli za odwagę ze jeszcze opisuje swój debilizm i żali się ze brak mu czegos.
Pozdrawiam wszystkich normalnych.
Napisano
A nastepny mądry temat to będzie pewnie :
Słuchajcie znalazłem rozrywke kilka granatów i jak z tego zbudowac bombę bo sąsiad zza ściany baluje do rana?
Pozdrawiam
Napisano
Do jaca2003 trochę mnie obraziłeś ale to szczegół było to ładne trchę lat temu kiedy jeszcze byłem dzieciakiem, teraz mam trochę więcej lat i sam jestem ojcem. A w ogóle po co ja to piszę. Mój przykład miał byc tylko przestrogą:((( Myślę że nie raz zrobiłeś większą GŁUPOTĘ i jak ty to nazywasz DEBILIZM bo cóż było wrzucenie małej spłonki od naboju dubeltówki do ogniska, w porównaniu co robią inni, a może i...
Napisano
k-szela nie przejmuj się zbytnio tym co pisze jaca2003. On jest ZAWSZE NAJMĄDRZEJSZY, WSZYSTKO WIE NAJLEPIEJ, NA WSZYSTKIM SIĘ ZNA.

Pozdrawiam
Napisano

Pewnie zaraz zostanę zjechany. Wielu stwierdzi że przegiąłem. Być może. Jednak milczenie nie oznacza, że problemu nie ma.

Jaca2003 a nie uważasz, że sam fakt grzebania w ziemi sprawia iż wszyscy w pewien sposób stajemy się imbecylami?
Skąd można wiedzieć co zgrzytnęło pod saperką jeśli tego nie odkopiemy? No więc kopiemy, a tam... ups.

K-szela szczerze Ci współczuję. Szczęście w nieszczęściu, że to tylko tak się skończyło.

1.Ładne zabawki.

Napisano

7. ...nie jest już tak pięknie.

Jeśli admin uważa, że przegiąłem to niech wytnie.
Puściłem te fotki aby ruszyć wyobraźnię. Może dzięki temu kogoś nieszczęście ominie.

Napisano
Jaca ma jeszcze dwie rece dwie nogi oraz całą reszte.Całe grzebanie w ziemi opiera sie na tym ze owszem ryzykujemy kopiąc ale przynajmniej ja i również jak podejrzewam wielu ROZSĄDNYCH ludzi z tego forym nie próbuje kombinacji alpejskich z przedmiotami których rozmiar i wygląd budzi podejrzenie.I nie wstawia fotek (jakich kilka się trafiło na tym forum)i nie próbuje zapodawac tamatu (też takie bywały)JAK TO ROZEBRAĆ.Co nie znane do piachu lub oznaczyć i anonimowy telefon.I odpada chwalenie sie ze mi czegoś brak.
Jeśli ktoś został urażony moim postem wcześniejszym to dalej nie przepraszam ale proszę o myślenie.Ja chcę spokojnie z dzieciakiem pójsć do lasu a nie bać sie ze w okolicach lasu zostane zawinięty przez odpowiednie słuzby że jestem terrorystą albo innym deklem.
Panowie szlachta wiecej rozumu a mniej emocji.
Pozdrawiam
Napisano
No tak najmądrzejszy sposób oznaczyć żeby jakiś dzieciak na to natrafił i tragedia gotowa!!! Tylko zgłaszać zgłaszać jeszcze raz zgłaszać!!! Trochę rozumu.
Napisano
Siedzi dwóch eksploratorów przed ogniskiem i jeden wali młotkiem w zapalnik pocisku. Drugi , lekko przestraszony pyta: stary, a jak wybuchnie...? . Na to drugi : To wezmę następny.
Napisano
Foto nr.7 jest to udziec,zapewne rasy arabskiej ?!?
Nie jestem przekonany czy zamieszczanie takich fotek czegoś nauczy matołków z detektami,popatrzcie na te akcje na drogach-czarne punkty,wraki przy drogach,krzyze,znicze itp-ludzie jak ginęli na drogach tak giną w głupich okolicznościach...
piku
Napisano
21-letni mieszkaniec gminy Przemków (Dolnośląskie) trafił z obrażeniami do szpitala w Głogowie po wybuchu, który spowodował podczas cięcia wojskowej bomby ćwiczebnej - poinformował Krzysztof Płaskonka z policji w Polkowicach.

Do zdarzenia doszło w czwartek na terenie oddziału punktu skupu złomu mieszczącego się na terenie prywatnej posesji we wsi Wysoka. Eksplozja nastąpiła podczas cięcia bomby palnikiem acetylenowym.

Mężczyzna odniósł obrażenia ciała, w tym poparzenia drugiego i trzeciego stopnia.

Policja ustaliła, że wśród zgromadzonego na posesji złomu znajdowało się wiele niewypałów, pochodzących prawdopodobnie z terenów byłych poligonów wojskowych, które znajdują w okolicach Przemkowa. (ck)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie