Skocz do zawartości

Książ-tunel podziemny

junior33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy tunel znajdujący się przy pętli autobusowej w Książu prowadzi do podziemi pod zamkiem na poziomie -2.Wg mnie biegnie w linii prostej do szybu przed zamkiem.
Napisano
Witam!
Czy kolega ma na myśli kolektor ściekowy??? (:
Nie sądzę. Leci on z Lubiechowa (z rejonu ul. Lubiechowskiej).
Pozdrawiam
wars98
Napisano
Przy okazji Książa.Od niedzieli 4.09.2005r jest ponownie oficjalnie udostępniony do zwiedzania pierwszy poziom poniemieckich korytarzy (wejscie z tarasów).Wejscie do podziemii możliwe jest tylko z przewodnikiem (bilet 4 zł).Dlatego jak będziecie w Książu-upierajcie się by pokazano Wam te podziemia.Poziom drugi jak na razie bez zmian- niedostępny.Miłego zwiedzania. Grzebiuszka
Napisano
Witam!
Podobno red. Lamparska popełniła materiał w regionalnej telewizji na temat tunelu do zamku, na którym teraz kilometrze go umiejscawiają? 65???! Jizzz... Ależ rewelacyjny tunel! Ruchomy! ((:
Ktoś to widział?
Z 61 dotarł już na 65... Co to się tera porobiło w tym naszym pięknym kraju.
A tak poważnie. Żeby zwykłego tunelu nie mogli co poniektórzy namierzyć... hłeh... hłeh... hłeh...
Tunel nie igła, nie schowa się go tak łatwo...
Ja wiem, że amatorzy nie mają sprzętu nie mają kasy, ale po tylu latach, to aż się prosi o nowe dokumenty, zdjęcia, odkrycia terenowe..
Pozdrawiam
wars98

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie