Wraith Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 Fant znaleziony na zakamuflowanym poprzez obsadzenie drzewami dachu niemieckiego bunkra. Nie mam pojęcia od czego to i czy pozbywać się na złom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Nie jestem do konca pewien - ww1 na pewno, ale widzialem tez trzonkowce jakie uzywano w Finlandii w ww2 i mialy takie same nakretki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wraith Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 Fant znaleziony na zakamuflowanym poprzez obsadzenie drzewami dachu niemieckiego bunkra. Nie mam pojęcia od czego to i czy pozbywać się na złom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wraith Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 i wewnętrzna strona Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek123 Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 to jest kapse do niemieckiego granata wz24 w wersji zimowej pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wraith Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 A czym się różni od wersji pierwszowojennej 1917? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Wraith
Fant znaleziony na zakamuflowanym poprzez obsadzenie drzewami dachu niemieckiego bunkra. Nie mam pojęcia od czego to i czy pozbywać się na złom.
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.