Wraith Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Napisano 7 Wrzesień 2005 Fant znaleziony na zakamuflowanym poprzez obsadzenie drzewami dachu niemieckiego bunkra. Nie mam pojęcia od czego to i czy pozbywać się na złom.
mietek Napisano 8 Wrzesień 2005 Napisano 8 Wrzesień 2005 Nie jestem do konca pewien - ww1 na pewno, ale widzialem tez trzonkowce jakie uzywano w Finlandii w ww2 i mialy takie same nakretki.
Wraith Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Napisano 7 Wrzesień 2005 Fant znaleziony na zakamuflowanym poprzez obsadzenie drzewami dachu niemieckiego bunkra. Nie mam pojęcia od czego to i czy pozbywać się na złom.
marek123 Napisano 7 Wrzesień 2005 Napisano 7 Wrzesień 2005 to jest kapse do niemieckiego granata wz24 w wersji zimowej pozdro
Wraith Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Napisano 7 Wrzesień 2005 A czym się różni od wersji pierwszowojennej 1917?
Pytanie
Wraith
Fant znaleziony na zakamuflowanym poprzez obsadzenie drzewami dachu niemieckiego bunkra. Nie mam pojęcia od czego to i czy pozbywać się na złom.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.