mab1978 Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 Tak jak w temacie... Carska, pruska czy jakaś inna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mab1978 Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 Jeśli okresowe pożądanie" nie minie to możemy porozmawiać o jakiejś wymianie... Na razie nie związałem się emocjonalnie z tą odznaką. Chociaż jej identyfikacja wywołała uśmiech zadowolenia na mojej twarzy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mab1978 Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 Tak jak w temacie... Carska, pruska czy jakaś inna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grba Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Inicjał na naramiennik 8 Pułku Ułanów Księcia Józefa Poniatowskiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolekcj Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Piękna rzecz. Gdzie trafiłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mab1978 Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 Niestety nie ja jestem szczęśliwym znalazcą. Udało mi się okazyjnie kupić część starej kolekcji. Głównie Polski Wrzesień i Carska Rosja ale było trochę nietypowych drobiazgów, które mnie zainteresowały. Tą korpusówkę rodzina byłego właściciela dorzuciła mi gratis:) Wszystkie kupione rzeczy okazały się orginałami chociaż do części miałem pewne zastrzeżenia. W tej kolekcji nie było ani jednego wykopu. Wszystko z szuflady". Piękne stany, które wzbudziły moje podejrzenia. W tej chwili nie mam już żadnych zastrzeżeń, ponieważ znajomi kolekcjonerzy potwierdzili orginalność wszystkich przedmiotów.A tak przy okazji... Jaka może być wartośc tej korpusówki?Pozdrawiam, mab1978. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
mab1978
Tak jak w temacie... Carska, pruska czy jakaś inna?
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.