mab1978 Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Napisano 7 Wrzesień 2005 Tak jak w temacie... Carska, pruska czy jakaś inna?
mab1978 Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Napisano 7 Wrzesień 2005 Jeśli okresowe pożądanie" nie minie to możemy porozmawiać o jakiejś wymianie... Na razie nie związałem się emocjonalnie z tą odznaką. Chociaż jej identyfikacja wywołała uśmiech zadowolenia na mojej twarzy:)
mab1978 Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Napisano 7 Wrzesień 2005 Tak jak w temacie... Carska, pruska czy jakaś inna?
grba Napisano 7 Wrzesień 2005 Napisano 7 Wrzesień 2005 Inicjał na naramiennik 8 Pułku Ułanów Księcia Józefa Poniatowskiego
mab1978 Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Napisano 7 Wrzesień 2005 Niestety nie ja jestem szczęśliwym znalazcą. Udało mi się okazyjnie kupić część starej kolekcji. Głównie Polski Wrzesień i Carska Rosja ale było trochę nietypowych drobiazgów, które mnie zainteresowały. Tą korpusówkę rodzina byłego właściciela dorzuciła mi gratis:) Wszystkie kupione rzeczy okazały się orginałami chociaż do części miałem pewne zastrzeżenia. W tej kolekcji nie było ani jednego wykopu. Wszystko z szuflady". Piękne stany, które wzbudziły moje podejrzenia. W tej chwili nie mam już żadnych zastrzeżeń, ponieważ znajomi kolekcjonerzy potwierdzili orginalność wszystkich przedmiotów.A tak przy okazji... Jaka może być wartośc tej korpusówki?Pozdrawiam, mab1978.
Pytanie
mab1978
Tak jak w temacie... Carska, pruska czy jakaś inna?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.