Skocz do zawartości

Spotkanie 7-8.10.05 Fort IV w Toruniu

sapertorun

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
tu skopiowałem post Etama i zamieszczam :
Kasiore wpłacamy do końca miesiąca (września) na konto 45 1140 2004 0000 3602 3288 9954 mbank na nazwisko Artur Andrzejczak z dopiskiem "ZlotPozdrawiam Etam."
tj. składka po 15 pln .jak wyżej pisąłem.
p.s Kudłaty chyba nie damy rady do Was sie przywlec:((
Napisano
Kudłaty. Czy napewno nie pomyliłeś saperów?????? Z tego co mi wiadomo to nie ten ze zlotu z Mirowa hehehe....Jest to całkiem inna osoba....Ten nasz mieszka w Kostkowicach nad zalewem.....Na Jurze......Pozdro Miro.
Napisano
Witam!
Panowie jutro ide zamawiać piwo w beczkach,do dzis niemamy potwierdzeń(wpłat na kocie)wszystkich zapowiedzianych i niezapowiedzianych uczestników Co sie dzieje??.Mamy rozumieć że bedziemy tylko my?Prosze o konkrety
Nikogo na siłe nie namawiamy,tylko prosze nas zrozumieć po co dla 12-15 chłopa np.3 beczki-kegi piwa
Napisano
Witam.
Wpłaty do 30,ale wpłacić można wczesniej by ułatwić nam zadania organizacyjne.Nocleg to ok 15 - 20zł od głowy.Chcemy wiedzieć wcześniej ile osób będzie bo trzeba kupić tacki,widelczyki,kubeczki .Właściciel hotelu chce wiedzieć ile łóżek ma zarezerwować.Kto ma jakiś instrument i potrafi na nim dodatkowo grać niechaj bierze go z sobą.Przewidziane tańce ,hulanki swawole...:-))
W kwocie 15zł mieści się:ognisko,kiełbasa ok. 0.5kg na osobę,musztarda,keczup,kiszone ogórki,chlebek,tacka,widelczyli,kubeczek.Każdy uczestni dostanie dodatkowo pamiątkowy znaczek.
Pozdrawiam Etam.
ps. moje GG 4756766
Napisano
Cześć Saper i Etam
Przyjeżdzamy w 5 moją dryndą z Gdańska
Kolegom przekażę konto.By nie mieć kłopotu z oddychaniem w sobotę, bierzemy ze sobą fińskie krople nasercowe do doustnego zastosowania - oczywiście dobrze schłodzone .Pozdrawiam serdecznie.Piotrek
Jutro wpłacam.
  • 2 weeks later...
Napisano
Salve,
do tej pory wpłaciło Etamowi 10 osób a chęć udziału zgłasza ponad 50. Prosimy o nadsyłanie kaski na konto Etama! Nie możemy kupować przecież w ciemno, bo to głupiego robota.

Pozdrawiam
Monsun
Napisano
Witam. Małe zapytanko czy spotkanie na czwórce aktualne jestem z Torunia i czy jak dzisiaj zrobie przelew to się jeszcze załapie. Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie