Skocz do zawartości
  • 0

Koło

maxikasek

Pytanie

Napisano

Koło jak na zdjęciu. Srednica 80 cm. Z tyłu numer seryjny (chyba), znak x w kółku i napis częściowo czytelny: ostatnie litery MO przed nimi prawdopodobnie A, pierwsze litery nieczytelne.

23 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.achtungpanzer.com/images/panth2_1.jpg A co powiecie na to kolo.Podobne dosyc.Choc chyba to nie to samo.
Napisano
A ta druga część" przypomina mi ogniwo gąsienicy radzieckich spycharek używanych nie tak dawno w Polsce. Ale nie jest wykluczone, że może pochodzić z jakiegoś radzieckiego ciągnika gąsienicowego używanego w czasie wojny.

Napisano
No i nie myliłem się :-) To jest rozwiązanie stosowane do dziś przez Fabrykę Traktorów z Czelabińska. Przykład czegoś starszego jest np. tutaj:

http://www.autogallery.org.ru/k/t/49lichtz2_SergeiRyabcev.jpg

Koło też podobne.
Napisano
HIHIHIHI...... a ja trzymam takie elementy i nie mogę ich do niczego dopasować. Jak to człowiek zawsze może liczyć na to forum. Nie ja ten post umieściłem, ale strasznie dziękuję za odpowiedź........

PZDR PATRON
Napisano

Koło jak na zdjęciu. Srednica 80 cm. Z tyłu numer seryjny (chyba), znak x w kółku i napis częściowo czytelny: ostatnie litery MO przed nimi prawdopodobnie A, pierwsze litery nieczytelne.

Napisano
No marzenie kazdego odkrywcy.Wiadomo ze to nie od tego.Ale wymiary i masa zblizone.Wiec to ze zdjec w lesie niekoniecznie jest od traktora i wcale ni jest taki delikatna.
Napisano

ha. widziałem. sam mu je wysłałem 3 tyg temu.
jest tam jeszcze barka destantowa ale czyja? kto to wie. a traktorek postoi spoko. chyba że go złomiarze namierzą :(. a gościu na którego to łace stoi mysli że Pana Boga za nogi złapał i żąda wariackich pieniędzy.....

Napisano
i co widział ktoś taka barkę.... wyciągnieta z bugu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie