maxikasek Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Koło jak na zdjęciu. Srednica 80 cm. Z tyłu numer seryjny (chyba), znak x w kółku i napis częściowo czytelny: ostatnie litery MO przed nimi prawdopodobnie A, pierwsze litery nieczytelne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Kwiecień 2003 Share Napisano 26 Kwiecień 2003 http://www.achtungpanzer.com/images/panth2_1.jpg A co powiecie na to kolo.Podobne dosyc.Choc chyba to nie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 A ta druga część" przypomina mi ogniwo gąsienicy radzieckich spycharek używanych nie tak dawno w Polsce. Ale nie jest wykluczone, że może pochodzić z jakiegoś radzieckiego ciągnika gąsienicowego używanego w czasie wojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 27 Kwiecień 2003 Share Napisano 27 Kwiecień 2003 kolo od panhter II w lesie tAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 No i nie myliłem się :-) To jest rozwiązanie stosowane do dziś przez Fabrykę Traktorów z Czelabińska. Przykład czegoś starszego jest np. tutaj:http://www.autogallery.org.ru/k/t/49lichtz2_SergeiRyabcev.jpgKoło też podobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 Dla porządku, aby mnie ktoś o rusofilię nie posądził: Rosjanie skopiowali amerykańskiego Caterpillara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 HIHIHIHI...... a ja trzymam takie elementy i nie mogę ich do niczego dopasować. Jak to człowiek zawsze może liczyć na to forum. Nie ja ten post umieściłem, ale strasznie dziękuję za odpowiedź........PZDR PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Koło jak na zdjęciu. Srednica 80 cm. Z tyłu numer seryjny (chyba), znak x w kółku i napis częściowo czytelny: ostatnie litery MO przed nimi prawdopodobnie A, pierwsze litery nieczytelne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Widok z drugiej strony. Charakterystyczny układ śrub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 To było obok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Widok z drugiej strony. Obok była żaluzja pancerna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwiecień 2003 Share Napisano 27 Kwiecień 2003 No marzenie kazdego odkrywcy.Wiadomo ze to nie od tego.Ale wymiary i masa zblizone.Wiec to ze zdjec w lesie niekoniecznie jest od traktora i wcale ni jest taki delikatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 27 Kwiecień 2003 Share Napisano 27 Kwiecień 2003 Koniecznie jest od traktora.Pzdr,jotes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 19 Kwiecień 2003 Share Napisano 19 Kwiecień 2003 a tutaj stoi sobie taki ciągniczek od wijny w polu nad brzegiem rzeki Bug. ale to jest amerykan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Kwiecień 2003 Share Napisano 28 Kwiecień 2003 yoony.za ten traktorek chce 2000 - 3000 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onufry Napisano 19 Kwiecień 2003 Share Napisano 19 Kwiecień 2003 mozesz powiedziec gdzie dokladnie nadbugiem stoi ten traktor moze gdzies w mojej okolicy(Małkinia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 19 Kwiecień 2003 Share Napisano 19 Kwiecień 2003 http://www.lerenfort.fsnet.co.uk/page73.htmlDługo już nie postoi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 19 Kwiecień 2003 Share Napisano 19 Kwiecień 2003 ha. widziałem. sam mu je wysłałem 3 tyg temu.jest tam jeszcze barka destantowa ale czyja? kto to wie. a traktorek postoi spoko. chyba że go złomiarze namierzą :(. a gościu na którego to łace stoi mysli że Pana Boga za nogi złapał i żąda wariackich pieniędzy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 28 Kwiecień 2003 Share Napisano 28 Kwiecień 2003 dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Kwiecień 2003 Share Napisano 20 Kwiecień 2003 i co widział ktoś taka barkę.... wyciągnieta z bugu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 20 Kwiecień 2003 Share Napisano 20 Kwiecień 2003 Wygląda OK. Przypomina te, które widać w radzieckich kronikach, tyle, że od góry ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 21 Kwiecień 2003 Share Napisano 21 Kwiecień 2003 trochę podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 22 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2003 Dzięki za info.PSI znowu zamordowaliście marzenia...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 22 Kwiecień 2003 Share Napisano 22 Kwiecień 2003 z czystej ciekawosci ile on chce za ten traktorek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
maxikasek
Koło jak na zdjęciu. Srednica 80 cm. Z tyłu numer seryjny (chyba), znak x w kółku i napis częściowo czytelny: ostatnie litery MO przed nimi prawdopodobnie A, pierwsze litery nieczytelne.
23 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.