dzava Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 Potrzebuję pomocy zwłaszcza u osób które mają swoich zbiorach i bibliotekach domowych, albo mają dostęp do Przeglądu kawalerii i Broni Pancernej". Potrzebuję kserokopie kilku wybranych artykułów z tego pisma, a niestety nie mam do niego dostępu. Oczywicie gwarantuję zwrot kosztów ksero no i przesyłki oraz moją dozgonną (czyli długotrwałą) wdzieczność. Kontakt na emila.Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzava Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Korzystając z forum chciałbym serdecznie podziękować Szymonowi z Warszawy, który zaoferował mi swoją pomoc w wykonaniu kserokopi artykułów z PKiBP ze zbiorów CBW. Jeszcze raz dziękuję za bezinteresowną chęć pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzava Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Małe sprostowanie na forum dla innych Szymon - iewidzialna ręka", pomocna dusza" - nie jest z Warszawy ale z Pruszkowa - tym bardziej dzięki SzymonArtur z prowincji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 17 Styczeń 2009 Share Napisano 17 Styczeń 2009 WitamJesli ktos z Was posiada Przeglad Kawalerii i Broni Pancernej" numer 145 Londyn 1993 to prosze o kontakt. Potrzebuje jeden artykuł a to czasopismo ciezko gdzies dostac w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudzin Napisano 17 Styczeń 2009 Share Napisano 17 Styczeń 2009 W poniedziałek sprawdzę, czy akurat mamy coś z tego rocznika w naszych zbiorach. Generalnie szczególnie dla tych z Warszawy poza CBW PKiBP" jest dostępny w Bibliotece Narodowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba007 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Ostoja o jaki artykuł Ci chodzi? Mam ten numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 odezwe sie na priv... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Witam,Ma ktoś może numer z tym artykułem: - Hlawaty Andrzej, Bój 6 pułku ułanów pod Uniejowem 10 września 1939 r., ,,Przegląd Kawalerii i Broni Pancernej” 1971, nr 61?Będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam,fanatyk6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liliana1 Napisano 12 Lipiec 2011 Share Napisano 12 Lipiec 2011 Witam, czy ktoś ma moze dostęp do którejś z tych pozycji:1) Zarys historii wojennej 6-go Pułku Ułanów Kaniowskich / oprac. Henryk Kiszko-Zgierski,Warszawa : Wojskowe Biuro Historyczne, 1930.2) Dzieje 6 Pułku Ułanów Kaniowskich / Andrzej Hlawaty ; [red. Zygmunt Godyń], : Londyn : Przegląd Kawalerii i Broni Pancernej", 1973.Potrzebuję zdjęcie Stefana Cieńskiego, dowódcy 6 Pułku Ułanów Kaniowskich (1919-1920).Będę wdzięczna za pomoc.Pozdrawiam.Liliana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.