Skocz do zawartości

Przegląd Kawalerii i Broni Pancernej

dzava

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję pomocy zwłaszcza u osób które mają swoich zbiorach i bibliotekach domowych, albo mają dostęp do Przeglądu kawalerii i Broni Pancernej". Potrzebuję kserokopie kilku wybranych artykułów z tego pisma, a niestety nie mam do niego dostępu. Oczywicie gwarantuję zwrot kosztów ksero no i przesyłki oraz moją dozgonną (czyli długotrwałą) wdzieczność. Kontakt na emila.
Z góry dzięki

Korzystając z forum chciałbym serdecznie podziękować Szymonowi z Warszawy, który zaoferował mi swoją pomoc w wykonaniu kserokopi artykułów z PKiBP ze zbiorów CBW. Jeszcze raz dziękuję za bezinteresowną chęć pomocy.

• 3 years later...
  • 2 years later...
Witam, czy ktoś ma moze dostęp do którejś z tych pozycji:
1) Zarys historii wojennej 6-go Pułku Ułanów Kaniowskich / oprac. Henryk Kiszko-Zgierski,Warszawa : Wojskowe Biuro Historyczne, 1930.
2) Dzieje 6 Pułku Ułanów Kaniowskich / Andrzej Hlawaty ; [red. Zygmunt Godyń], : Londyn : Przegląd Kawalerii i Broni Pancernej", 1973.

Potrzebuję zdjęcie Stefana Cieńskiego, dowódcy 6 Pułku Ułanów Kaniowskich (1919-1920).
Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam.
Liliana

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie