SZTURMAN Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 Trafienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 ufff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Nie zakładaj nowych wątków .Kliknij dodaj"iładuj nowe zjęcie.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szperacz Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 SZTURMAN - dawaj dale !!!! Tam chyba był jakiś skład mundurowy albo zrzut w cywilki a może to wszystko wyleciało z chałupy po wojnie.????pozdrawiam szperacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 szturman trafiles cala ziemianke tego? co oznaczaja 29 na pagonach? dywizje heer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZTURMAN Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 29 pułk piechoty takie same bicia na identyfikatorach oraz wiele innych bić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZTURMAN Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 te fanty znalazłem na terenie pewnej jednostki gdzie kumpel kupił mieszkanie to wszystko pod jego oknem , rozmawiałem z facetem który znalazł tam ryngrafy żandarmerii i chorązych pod podłogą ja znalałem też kilka stempli do mundórów z 29 pułku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZTURMAN Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 dalsze zdj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZTURMAN Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 nastepne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZTURMAN Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 jeszcze jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZTURMAN Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 następne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 to sie nazywa elegancka odkrywka ;)) szczęście usmiecha śie do nielicznych , a do ciebie SZTURMAN uśmiechneło się pełna gębą;) życze szczęścia w dalszych takich trafieniach i tylko pogratulować . POZDRAWIAM . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Holender, aż ze 2 dywizjony wron :)Gratuluję, coś niesamowitego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZTURMAN Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 Koledzy i to nie koniec , ale to juz inna historia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 uuuu ładny hurt. Congratulations&celebrations!!!:-DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szperacz Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 SZTURMAN - kiedy będzie dalsza część tej wspaniałej epickiej opowieści . Jak się widzi takie fanty to od razu chce się biegać po lesie . Gratuluje trafienia !!!pozdrawiamszperacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Cala flota wron...no no tylko pozazdroscic...Super Fanty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariks Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Szturman nie masz ochoty odsprzedać kilka guziczków groszków w farbie(?) szukam do mojej kurteczki wz 42 !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 A ja za jednym guziczkiem kilka dni chodzilem z piszczalką. Ryczeć się chce. Ja też tak chcę!!!! hehe. Moja gratulacje Szturman. A w jakim to województwie znalezisko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 to po ile taka wronka na sztuke?a ile drób na kilogramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZTURMAN Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 zapraszam do moich aukcji na Allegro login:szturman1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZTURMAN Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 woj.Lubuskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 SZTURMAN czyzby chodzi moze o ten szpital dla zdrowych inaczej.co kiedys byl jednostka nad jeziorem??:>pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZTURMAN Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 o jaką miejscowość Ci chodzi?Napisz jak chcesz na mojego meila ta jednostka tez jest nad jeziorempozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 SZTURMAN daj fanta :) ( podaj numer aukci to moze i ja bym coś wyrwal z tych twoich wykopalisk ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.