Skocz do zawartości

kolory Nicków

PATRON

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
może głupie ale zauważyłem że nicki poszczególnych forumowiczów po otwarciu posta mają różne kolory ......jasno i ciemno niebieskie ....czy to jakieś wady mojego kompa czy to coś znaczy ??????
PZDR PATRON

PS:Wyróżnienie albo ostrzeżenie .....ja jestem jakiś bardziej granatowy ...może to znaczy żę PANU JUŻ DZIĘKUJEMY":-)))))))
Napisano
Patron zmiana kolorow na ciemniejszy moze oznaczac ze do danego uzytkownika np. pisales maila klikajac w jego nick na forum, jesli to Ci przeszkadza wyczysc przegladarke i wszystkie nicki beda jasnoniebieskie.
Piorek
Napisano
Po zalogowaniu na forum wystarczy klinkac w czyjs nick gdzie uzytkownik nie podal adresu mailowego (np. w nick kolegi PATRONA) wtedy reszta nickow bez podanych adresow mailowych beda mialy kolor ciemnoniebieski.
Napisano
hmmm....to ciekawe faktycznie nie ma mojego maila chociaż go podawalem przy logowaniu ........może administrator by to z łaski swojej sprawdził ....a tak nawiasem mowiąc to granada@pompy.pl:-)))))

PZDR PATRON

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie