PATRON Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Napisano 30 Sierpień 2005 może głupie ale zauważyłem że nicki poszczególnych forumowiczów po otwarciu posta mają różne kolory ......jasno i ciemno niebieskie ....czy to jakieś wady mojego kompa czy to coś znaczy ??????PZDR PATRONPS:Wyróżnienie albo ostrzeżenie .....ja jestem jakiś bardziej granatowy ...może to znaczy żę PANU JUŻ DZIĘKUJEMY":-)))))))
Hartmann Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 Pane Patrone , ja som chiba priznam , zorknijte se jeno , czo sem te siepacze z onego konia zrobili :)
akagi Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 Patron, bo to jest ułatwienie - potem to juz tylko banicja :)))
Piorek Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 Patron zmiana kolorow na ciemniejszy moze oznaczac ze do danego uzytkownika np. pisales maila klikajac w jego nick na forum, jesli to Ci przeszkadza wyczysc przegladarke i wszystkie nicki beda jasnoniebieskie.Piorek
kolekcj Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 Granatowy kolor to zalogowani użytkownicy. Niebieski to niezalogowani.
Piorek Napisano 2 Wrzesień 2005 Napisano 2 Wrzesień 2005 Po zalogowaniu na forum wystarczy klinkac w czyjs nick gdzie uzytkownik nie podal adresu mailowego (np. w nick kolegi PATRONA) wtedy reszta nickow bez podanych adresow mailowych beda mialy kolor ciemnoniebieski.
PATRON Napisano 2 Wrzesień 2005 Autor Napisano 2 Wrzesień 2005 hmmm....to ciekawe faktycznie nie ma mojego maila chociaż go podawalem przy logowaniu ........może administrator by to z łaski swojej sprawdził ....a tak nawiasem mowiąc to granada@pompy.pl:-)))))PZDR PATRON
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.