Romo Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Napisano 30 Sierpień 2005 Cześć :-)Chodząc sobie za metalem trafiłem coś takiego, co to jeste ?, dodam że skamieniałe.Pozdrawiam
Romo Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Napisano 30 Sierpień 2005 Cześć :-)Chodząc sobie za metalem trafiłem coś takiego, co to jeste ?, dodam że skamieniałe.Pozdrawiam
kolekcj Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 Obraz na pierwszym planie zbyt rozmyty, ale w tle płyta pilśniowa w okleiną :)
pik78 Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 bardziej absurdalnych,bezsensownych fantow do identyfikacji juz chyba nie moze być...ręce opadają...pozdro...,
sopel69 Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 Zdięcie jest nieostre i nic praktycznie nie widać lae to może być skamieniała gabka, koral puki nie dasz lepszego zdjecia nic nie mozna powiedzieć .pozdro
Romo Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Napisano 30 Sierpień 2005 ardziej absurdalnych,bezsensownych fantow do identyfikacji juz chyba nie moze być...ręce opadają...pozdro...," a co jak bym tutaj wstawił jakiś czołg to było by o.k prawda ??? wydawało mi sie że to stronka dla wszystkich poszukiwaczy a nie fanatyków rdzy z drugiej wojny światowej.To zdjęcie jest chyba lepsze.Pozdrawiam.
Pytanie
Romo
Cześć :-)
Chodząc sobie za metalem trafiłem coś takiego, co to jeste ?, dodam że skamieniałe.
Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.