pawel_breslau Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 Witam.Mam pytanie co to za hełm???Holenderski wz.16???jestem otwartyna wszelkie sugestie.Pozdrawiam.Paweł
ppp.p Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 Dzięki! Dopiero teraz dorwałem się do internetu, a pytanie zadawał brat!
marek123 Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 heh tak zgadza sie jest to holenderski gar wz16 co ciekawe kilka sztuk nakopalem tego pod w-wa co tam robily komu slurzyły ???? kto wie ;) pozdro
pawel_breslau Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 Witam.Mam pytanie co to za hełm???Holenderski wz.16???jestem otwartyna wszelkie sugestie.Pozdrawiam.Paweł
marek123 Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 czesc Czarek niestety gary trzmam w domu :/ moze kiedys dla stałego klijenta :D ps czy dotarla do Ciebie paka z carskim zestawem " ??? pozdro sep.....:)
Czarek Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 a no wlasnie jeszcze nie...ale czekam cierpliwie-poczta ma jakies opoznienia bo to nie jedyna paczka co powinna juz byc a brak jej...pamietaj o mnie z tymi helmikami:)
Czarek Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 a masz może z jedną jakąś fajną sztukę na zbyciu?jak tak odezwij się-offczarek7@wp.pl
Pytanie
pawel_breslau
Witam.
Mam pytanie co to za hełm???
Holenderski wz.16???
jestem otwartyna wszelkie sugestie.
Pozdrawiam.
Paweł
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.