Gość Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 B. N. 634 B.FL.H.KDTR.A.STOLP-REITZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 fl to chyba cos z luftwaffem ale wqiedza moja na temat blaszek jest znikoma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vercyn Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 WitamFLieger Horst KOmmendantur-co znaczy Komendantura Lotniska.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vercyn Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 i jeszcze raz ja, mogę się mylić ale myślę, że:N-Nachrichten-ŁącznośćB-BatalionStolp-SłupskPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 Stolp-Reitz to chyba dzisiejsze Redzikowo/Jezierzyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 Tak, to na pewno lotnisko Redzikowo, sprawdziłem. Historia lotnictwa w Słupsku jest dość długa, nawet była tam hala sterowcowa! Wieloletnie lotnisko wojskowe, do niedawna stacjonował tam 28.PLM na MiG-23.Bardzo ciekawa strona (zdjęcia z okresu 1914-18) dot. lotniska w Słupsku:http://www.stolp.de/Stolp-Stadt/fliegeralbum1914-18.htmpozdr,M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 Dzękuję kolegom za zainteresowanie.I ciekawostka ja ten niesmiertelnik znalazłem na terenie Bielska BiałejPozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
FL.H.KDTR.A.STOLP-REITZ
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.