1ID Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2005 Ten temat juz się chyba kiedyś pojawiał ale byc moze od tego czasu coś się zmieniłoCzy w Krakowie śa jakieś grupy rekonstrukcyjne??Chodzi mi oczywiscie o druga wojne anie jakis tam vikingów czy innych napoleonskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 http://wrzesien39.espox.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 Czołem!GRH 1 SBSwww.arnhem1944.civ.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 A co? Wikingowie czy Napoelonczycy gorsi jacyś? Trędowaci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roobert Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 hehehe ;).... moja żona steirdziła że wszyscy rekonstruktorzy to odmieńcy ze mną na czele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Dzięki fiku. SRH Wrzesień 39" działa w Krakowie już od prawie roku. Odtwarzamy 20 PP iemii krakowskiej". Skupiamy się zwłaszcza na służbach - sanitarnej i łączności. Ostatnio braliśmy udział w inscenizacji bitwy wyrskiej, najbliższa impreza -Cieszyn 3.09. Zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1ID Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 Dzieki wszystkim za odzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1ID Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 Dzieki wszystkim za odzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.