teton111 Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Napisano 18 Sierpień 2005 Ostatnio coś takiego wpdło mi w rręce, może ktoś wie jaki to tym karabinu i może podac link ze zdjeciami jak powinien wyglądać w całości. Pozdrawiam.
DJaZi Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 O ile się nie myle to jest Mosin 2 wojenny.
teton111 Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Napisano 18 Sierpień 2005 Jesteście pewni że to mosin?? nieiwem dlaczego ale jakoś tak niepasuje mi muszka w tym karabinie zeby stwierdzic ze to mosin, pozatym zostal znaleziony w miejscu zrzutu niemieckiej broni, wiec troche mnie to dziwi. Pozdrawiam.
pik78 Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Mosin ,mosin a muszka dlatego ci nie pasuje bo została zdjęta...mosin na 100 %
KRUSZYNA Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Potwierdzam,zaglądnij tutaj i porównaj.http://www.russian-mosin-nagant.comPoza tym cała masa sowieckiej broni zdobycznej używały jednostki rosyjsko-języczne np.RONA itp.w służbie niemieckiej.
teton111 Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Napisano 18 Sierpień 2005 Ostatnio coś takiego wpdło mi w rręce, może ktoś wie jaki to tym karabinu i może podac link ze zdjeciami jak powinien wyglądać w całości. Pozdrawiam.
Pytanie
teton111
Ostatnio coś takiego wpdło mi w rręce, może ktoś wie jaki to tym karabinu i może podac link ze zdjeciami jak powinien wyglądać w całości.
Pozdrawiam.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.