dnak Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 Witam!Prawdopodobnie wejdę w posiadanie pełnego niemieckiego munduru do września i bardzo chciałbym wziąc udział w rekonstrukcji tej bitwy.Pytanie tylko jak wygląda zapisywanie się tam? Co z zakwaterowaniem itp., oraz czy na miejscu będzie jakaś wypożyczalnia sprzętu (niestety małe sa szansę, abym miał jeszcze pieniądze na karabin), a jeśli tak w jakich cenach byłaby broń.Z góry dzięki za odpowiedzi.Pozdrawiamdnak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldman Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Info o rekrutacji i jej zasadach oraz stosowne linki znajdziesz na Forum, wystarczy tylko poszukac.Co do broni, w zeszlym roku byly repliki oraz strzelajaca bron z Filmowki plus przydzial amunicji (slepej oczywiscie).Jak bedzie wtym roku? - patrz wyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Broń trzeba sobie zamówić, natomiast Niemców jest mało, więc chętnie cię przyjmą, tak myślę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dnak Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 Poza tym sprawa jest taka, że wolałbym pojechać tam nie jako wolny strzelec", bo nie będę wiedział co robić, tylko znaleźć jakąś grupę, która mi przynajmniej powie co i jak mam zrobić, żeby nie robic burdelu i nie psuć innym zabawy :)A przy okazji być może zapisać się do jakiegoś stowarzyszenia, bo wyjątkowo mnie coś takiego bawi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dnak Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 Przepraszam, że post pod postem, ale nie wiem jak tutaj edytuje się posty :(Jeszcze jedno pytanie:Na jakich żołnierzy (się znaczy mundury :P) jest największe zapotrzebowanie? Jaki mundur kupić najlepiej, żeby mieć potem wzięcie" ( ;)) i nie przepełniać" za bardzo danej grupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 jeżeli chesz robić za Niemca" to zgłoś się do Rafała Kulińskiego - Lohse@wp.plpozdrawiamaJaHKO Bzura 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dnak Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 Dzięki bardzo, skontaktuję się z Nim niezwłocznie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Na wrzesien 1939 tylko bluza feldgrau wz. 36. Uniwersalne obszycia białe dla piechoty, bądż tak jak my, AA różowe. Spodnie steingrau, czyli szare. Hełm z kalkomaniami dla Wehrmachtu, ładownce do Mausera. Wysokie buty, tzw. saperki. To tak w wielkim skrócie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy70 Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Czy można skontaktować się z kimś kto odpowiedzialny jest za stronę niemiecką .Nie mogę nawiązać kontaktu z Lohsemój nr.603 069 205 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moose Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Rafał jest przez ten tydzień nieosiągalny. W przyszłym tygodniu spróbuj go złapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 W tym tygodniu z nikim, chłopaki graja w filmie, a w weekend sa w Krojantach. Próbuj w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy70 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 dzięki za informację będę próbował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.